به گزاش ایرنا، «اصغر مظفری» روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: تا کنون در این شهرستان سه باشگاه کتابخوانی با همکاری این اداره و سه فرهیخته شهرستان شامل قاصدک با تسهیلگری اصغر تنهایی، پرتو کتاب با تسهیلگری اکرم هزارخوانی و جوانه با تسهیل گری مریم دانشور تشکیل شده است.
وی با بیان اینکه همه فعالان ترویج کتابخوانی در باشگاه ها به صورت داوطلبانه به این کار می پردازند و انگیزه آنها ترویج مطالعه است اضافه کرد: این باشگاه ها تا کنون ۲ ویژه برنامه در مدرسه محراب و سالن شهید آوینی برگزار کرده و قرار است در روزهای آتی نیز برنامه های خود را با موضوعات تخصصی با حضور علاقه مندان به فرهنگ کتاب و کتابخوانی برگزار کنند.
مظفری با بیان اینکا بازدید از مسجد تاریخی جامع شهر ساوه، استفاده از سینما، شرکت در جشن شادی از دیگربرنامه های باشگاه های کتابخوانی است گفت: در طول تاریخ باشگاه های کتابخوانی ارائه دهنده افکار بزرگ هستند و همچنین ایده ها و نظریات جدید را به اشتراک می گذارند تا همگان استفاده کنند.
وی افزود: کتابخوانی، یکی از ابزارهای تفکر، رشد و پیشرفت انسانی به شمار میرود. این زبان گویای تمدن بشری با بازگو کردن راز و رمز پیشرفت جوامع انسانی در دورههای مختلف، نقش بیبدیلی را در ارتقاء توسعه فرهنگی هر کشوری میتواند ایفا کند.
سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ساوه یادآورشد: موضوع کتاب و نویسندگی در رشد حیات اجتماعی تأثیر بسزایی دارد و روح یک جامعه در پرتو این مهم بارور میشود و به همین دلیل میراث فرهنگی و تمدن اسلامی همیشه مملو از کتاب های بزرگانی است که افتخار جامعه بشری بوده و همه همت اولیای دین اسلام بر این بوده است که بندگان خدا را به طرف روشنایی کتاب رهنمون سازند.
سرپرست اداره ارشاد بیان کرد:کتابخوانی دایره واژگان را توسعه می دهد، باعث بهبود و ارتقای مهارت های ارتباطی می شود و مهارت های گفتاری را تقویت می کند و روان شناسی را توسعه می دهد و ما را قادر می سازد تا افکار و اندیشه ایمان را بهتر بیان کنیم.