به گزارش خبرنگار ایرنا، "حسن بهرام نیا" روز سه شنبه در نشست ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان ایلام، اظهار کرد: یکی از رویکردهای اصلی و مورد اهتمام دولت سیزدهم، احیاء واحدهای راکد و نیمه فعال تولیدی بخش صنعت و بازگشت آنها به چرخه تولید است.
وی افزود: گزارش های ارایه شده در خصوص فعال سازی واحدهای راکد باید شفاف و واضح باشد و در این خصوص کلی گویی در دستور کار هیچ اداره ای نباشد.
استاندار ایلام با بیان اینکه باید میزان اشتغالزایی و میزان افزایش تولید واحدها به طور کامل از سوی دستگاه های ذی ربط بیان شود، یادآور شد: در این خصوص ظرف هفته آینده تمام واحدهای راکد و نیمه فعال که احیا شده اند با آمار دقیق تولید، اشتغالزایی و میزان تسهیلات پرداختی به این واحدها بیان شود.
بهرام نیا در این نشست و در راستای راستی آزمایی احیا واحدهای غیرفعال و افزایش ظرفیت واحدهای تولیدی از خبرنگار ایرنا در جلسه خواست تا با چند تن از افرادی که واحدهای آنان فعال و با افزایش تولید مواجه شده اند تماس گیرد که در این گفت و گوی تلفنی صاحبان این واحدها با ابراز رضایت از توجه مجموعه دستگاه های ذیربط استان جهت توسعه واحد مربوطه خود و افزایش ظرفیت قدرانی کردند.
استاندار ایلام در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: بهره وریی اقتصادی و اشتغالزایی از جنبه های سرمایه گذاری در بخش سوغات استان است.
وی افزود: داشتن سوغات و حمایت از این بخش از یک سو جنبه تبلیغ و از سوی دیگر جنبه اشتغالزایی و بهره وری اقتصادی را به همراه دارد.
استاندار ایلام با تاکید بر حمایت جدی از تولیدات سوغات استان، یادآور شد: انتظار می رود مسوولان ذیربط چون اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری و صنعت، معدن و تجارت استان با فراهم کردن زیرساخت های لازم در این حوزه جهت دیده شدن سوغات استان حمایت های لازم را از سرمایه گذاران در این بخش انجام دهد.
بهرام نیا یادآور شد: لازمه حمایت از سرمایه گذاران بخش تولیدات سوغات استان مساعدت و همکاری بانک ها با سرمایه گذاران است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر نظارت بیشتر وجدی تر در توزیع میوه شب عید، خاطرنشان کرد: نباید اجازه داد میوه نامرغوب در سطح شهر توزیع شود و این امر نیازمند بازدید های مکرر نهادهای ذی ربط از سردخانه محل ذخیره توزیع میوه شب عید است و باید از همین الان پیش بینی ها برای تحویل میوه شب عید با برنامه ریزی کامل تر انجام گیرد.