علیرضا خسروپناه روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: ۱۲ طرح عمرانی حوزه بهداشت و درمان شهرستان دزفول در راستای محرومیت زدایی اجرا شده و آماده بهره برداری است.
وی ادامه داد: یک دستگاه پیشرفته به نام ای آر سی پی، سنگهایی که در مجاری صفراوی گیر میکنند و باعث ایجاد زردی و ورم لوزالمعده در بیماران میشوند را خارج میکند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی دزفول با بیان اینکه این خدمات برای نخستین بار در دزفول ارائه میشوند، گفت: این دستگاه فوق پیشرفته و امکانات همراه با آموزش فوق تخصص گوارش با صرف اعتباری افزون بر ۱۲۰ میلیارد ریال توسط وزارت بهداشت آماده بهره برداری شده است.
وی افزود: تاکنون بیماران برای دریافت این خدمات به اهواز و تهران اعزام میشدند ولی اکنون میتوانند این خدمات را در شهرستان دزفول دریافت کنند.
خسروپناه یکی دیگر از اقدامات انجام شده در حوزه درمان را ورود دستگاه دوم اسپکت دانست و بیان کرد: دستگاه قبلی مربوط به حدود ۱۳ سال پیش است از این رو دستگاه جدید با مساعدت وزیر بهداشت و ارز دولتی با صرف حدود ۱۳۰ میلیارد ریال تهیه شده که اکنون وارد بیمارستان شده و در حال نصب است.
وی به دیگر اقدامات انجام شده در راستای توسعه این دانشگاه اشاره کرد و افزود: بخشهای هتلینگ نیز شامل بخش روانپزشکی بانوان راه اندازی شده که در حال حاضر بیمار پذیرش میکند ضمن اینکه بخش داخلی نیز بازسازی شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی دزفول به بازسازی پانسیونهای پزشکان و آشپزخانه بیمارستان بزرگ این شهرستان نیز اشاره کرد و گفت: بخش روانپزشکی مردان نیز تاکنون در دزفول وجود نداشته و بیماران برای دریافت خدمات به اهواز مراجعه میکردند.
وی افزود: امیدواریم تا هفت ماه آینده بتوانیم بخش روانپزشکی مردان که مطالبه ۲۰ ساله مردم دزفول است را نیز با کمک خیرین راه اندازی کنیم.
خسروپناه وارد کردن دستگاه سی تی آنژیو که تاکنون در دزفول وجود نداشته را از دیگر اقدامات دانشگاه علوم پزشکی عنوان و اظهارکرد: این دستگاه ساخت آلمان با حدود ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار خریداری شده و در حال بارگیری به ایران است.
مرگ مادران باردار در دزفول به صفر رسید
رئیس دانشگاه علوم پزشکی دزفول انتقال سه مادر باردار پرخطر در ماه گذشته به بیمارستان را یادآور شد و گفت: ۲ نفر از این مادران باردار با بالگرد اورژانس دزفول به بیمارستان منتقل شدند و یکی از مادران باردار نیز به دلیل سخت گذر بودن منطقه با همکاریهای انجام شده به خرم آباد منتقل شد.
وی با بیان اینکه مرگ مادران باردار در دزفول امسال به صفر رسیده است، افزود: ۱۰ مادر باردار در سال ۱۴۰۰ و ۲ مادر در سال گذشته فوت کردند ولی امسال با همت پزشکان مرگ مادر باردار نداشتیم.
خسروپناه با بیان اینکه تیم تخصصی و فوق تخصصی مادران باردار را ویزیت میکنند، اضافه کرد: نداشتن مرگ مادر باردار یکی از شاخصهای خوب دزفول بوده که از سوی وزارت بهداشت مورد تقدیر واقع شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی دزفول به ارتقای شاخصهای بهداشتی در این شهرستان اشاره کرد و گفت: ارائه خدمات دندانپزشکی در مناطق محروم دزفول مورد تقدیر وزارت بهداشت قرار گرفت.
وی افزود: دانشگاه علوم پزشکی دزفول به دلیل کسب شاخصهای بالا در حوزه مراقبتهای سالمندان جزو بهترین دانشگاههای کشور است.
ارائه بیش از ۲۱ هزار خدمت جهادی طی یک سال اخیر در دزفول
خسروپناه گفت: طی یک سال اخیر حدود ۲۱ هزار خدمت در حوزه جهادی به مددجویان کمیته امداد امام خمینی(ره) دزفول در مناطق محروم دزفول ارائه شد.
وی ادامه داد: جمعههای مهربانی با حضور متخصصان در کلینیکهای دزفول با هدف خدمات به صورت رایگان توسط نهادهای مردم نهاد اجرا میشود و در برخی موارد داروها نیز به صورت رایگان ارائه میشوند.