به گزارش ایرنا، این درحالی است که براساس اعلام مدیران، از امسال مناطقی که لوله کشی گاز برای آنها انجام شده دیگر مشمول دریافت سهمیه گاز مایع نخواهند بود و شهروندان یا واحدهای صنفی این مناطق باید به این نکته توجه کنند؛ ضمن اینکه در مناطقی که سهمیه گاز مایع دارند، مصرف کنندگان از طریق سامانه الکترونیکی مربوطه می توانند کپسول را به قیمت مصوب دریافت کنند.
به گفته مسئولان شرکت پخش فرآورده های نفتی استان کرمان تجربه توزیع الکترونیکی کپسول گاز در ماه های اخیر نشان می دهد که مصرف قابل توجهی در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ثبت شده که در نتیجه توسعه عرضه الکترونیکی و کاهش قاچاق آن است.
سید باقر نورالدینی مدیر شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه کرمان در پاسخ به اینکه دولت چگونه کمبودهای گذشته گاز مایع را جبران می کند؟ به خبرنگار ایرنا توضیح داد: ایام سرد سال در گذشته با کمبودهایی روبه رو می شدیم که برای رفع این مشکل دولت اجرای طرح توزیع الکترونیکی مدیریت مصرف را پیگیری می کند و با اجرای کامل این طرح در شهریورماه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته کاهش ۲ هزار و ۳۰۰ تن مصرف را در این استان داشتیم.
وی به برخی از دستاوردهای این طرح از جمله استفاده شفاف گاز مایع توسط مصرف کننده واقعی با قیمت مصوب (۲۷ هزار و ۹۰۰ تومان) و جلوگیری از عرضه خارج از شبکه اشاره و تاکید کرد: مردم میتوانند با ثبت درخواست در سامانه سدف از گاز مایع مورد نیاز بهره مند شوند.
فرآیند توزیع
نورالدینی با تشریح فرایند توزیع الکترونیکی گاز مایع عنوان کرد: این طرح از سال ۹۹ آغاز شد اما الزامی برای اجرای آن وجود نداشت لذا این طرح را جدی نمیگرفتند و این موضوع باعث کمبودهایی در نقاطی از استان کرمان شده بود.
در واقع دولت با توزیع الکترونیکی گاز مایع به صورت همزمان با نفت سفید و نفت گاز، این کمبودها را تا حدودی رفع کرده است.
نورالدینی در ابتدای اجرای طرح توزیع الکترونیکی گاز مایع در جمع خبرنگاران جزییات اجرای آن را اعلام کرد که با تیتر «مدیر شرکت نفت: توزیع گاز مایع در کرمان الکترونیکی میشود» روی خروجی ایرنا قرار گرفت.
جزییات این موضوع و توضیحات نورالدینی را در مصاحبه تصویری ایرنا در همین خبر ملاحظه کنید.