علیرضا اسداللهی روز چهارشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: این زنبورستانها شامل ۲۹ هزار کندو با میانگین تولید عسل برای هر کندو هفت کیلوگرم در شهرستان ثبت شده است.
وی تصریح کرد: ظرفیت بالای تولید عسل و فرآوردههای آن با توجه به اقلیم و آب و هوای متنوع استان و وجود زیرساختهای لازم و کارشناسان سازمانی و بخش خصوصی و افراد علاقهمند بسترهای توسعه اشتغال را فراهم کرده است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خدابنده با اشاره به اینکه از ۱۵ مهرماه امسال سرشماری دوباره زنبورستانها آغاز شده است، اضافه کرد: این سرشماری به منظور دسترسی به آمار کلنی های زنبورعسل در شهرستان، سرشماری زنبورستان ها به مدت دو هفته ادامه خواهد داشت.
وی تصریح کرد: احصای آمار دقیق از نوع کلنیها، ظرفیت و آمار تولید محصولات زنبورعسل و همچنین اطلاعات دیگری از جمله تعداد بهرهبرداران سن و جنسیت آنها از اقداماتی است که در سرشماری انجام میشود.
اسدالهی با درخواست از زنبورداران برای ثبت اطلاعات جهت درج در سامانه پهنه بندی و دادههای محصولات کشاورزی اظهار داشت: با توجه به غیرقابل تمدید بودن زمان آمارگیری زنبورداران همکاری لازم را در این زمینه داشته باشند.