به گزارش ایرنا، حسن قدیمی روز پنجشنبه در نشست خبری افزود: از بدو تاسیس این صندوق تاکنون ۷۸ هزار نفر در این استان شامل ۵۲ درصد مرد و بقیه زن، زیر پوشش خدمات بیمهای قرار گرفتهاند.
وی یادآور شد: این مدیریت در حوزه گسترش پوشش بیمهای جامعه هدف برنامهریزی لازم را از جمله فرهنگ سازی با بهرهگیری از ظرفیت دستگاههای مرتبط و روحانیون منطقه،در دست اجرا دارد.
پوشش بیش از چهار هزار نفر در گلستان
قدیمی ادامه داد: در نیمه نخست امسال چهار هزار و ۲۰۰ نفر در گلستان شامل کشاورزان، روستاییان و عشایر در کنار برخی گروهها شامل زنان خانهدار، کارگران فصلی و استادکاران، فعالان حوزه مشاغل خانگی، صنایع دستی، دانشجویان، رانندگان حمل و نقل بار و مسافر بین شهری، قالیبافان و زنبورداران و کارکنان مراکز و شرکتهای وابسته به نظام مهندسی کشاورزی، منابع طبیعی و دامپزشکی دارای ۱۸ تا ۵۰ سال سن، زیرپوشش این صندوق بیمهای قرار گرفتهاند.
قدیمی خاطرنشان کرد: امسال پوشش بیمهای صندوق در گلستان جذب ۱۲ هزار و ۷۰۰ نفر بوده که تا پایان سال با برنامهریزی صورت گرفته، محقق خواهد شد.
به گفته وی سال قبل این مدیریت هفت هزار و ۸۰۰ نفر را زیر پوشش بیمهای صندوق قرار داده بود.
خدمات به مستمری بگیران
وی گفت: اکنون سه هزار و ۹۰۰ نفر بیمه شده گلستان درحال دریافت مستمری هستند.
به گفته وی در حمایت از قشر مستمری بگیران، وام قرض الحسنه بدون حضور در بانک و معرفی ضامن پرداخت میشود.
قدیمی اضافه کرد: پرداخت مستمری بازنشستگی با حداقل پنج سال سابقه پرداخت بیمه و ۶۵ سال سن، پرداخت مستمری از کارافتادگی (حوادث ناشی از کار بدون در نظر گرفتن مدت پرداخت حق بیمه و حوادث ناشی از غیرکار با داشتن حداقل یک سال سابقه بیمه و ۹۰ روز رابطه بیمهای)، پرداخت مستمری بازماندگان متوفی (فوت حوادث ناشی از کار یا غیر ناشی از کار) و نقل و انتقال سوابق بیمه اجتماعی به سایر صندوقهای بیمهای مانند تامین اجتماعی، بازنشستگی کشوری، نیروهای مسلح و بالعکس) از مزایای عضویت در صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر است.
مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر گلستان همچنین گفت: ۷۰ درصد حق بیمه افراد توسط دولت پرداخت میشود و متقاضی تنها ۳۰ درصد حق بیمه را مطابق درآمد ماهانه خود به صورت سه ماه، ۶ ماه یا سالانه پرداخت میکند.
وی گفت: متقاضیان میتوانند با انتخاب یکی از سطوح درآمدی ۱۰ گانه از مبلغ سالیانه هفت میلیون و ۵۰۰ هزار ریال در سطح یک تا سطح هشت به مبلغ ۳۰ میلیون و ۶۰۰ هزار ریال برای افراد بالای چهل سال و سطوح نه و ۱۰ برای افراد زیر ۴۰ سال در این صندوق بیمه شوند.
به گفته وی، متقاضیان عضویت در صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر می توانند به یکی از ۵۸ کارگزاری این صندوق در شهرها و روستاهای استان مراجعه و ثبت نام کنند.
فعالیت صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر از سال ۱۳۸۴ آغاز شده و هدف آن توانمندسازی گروه هدف است.
استان گلستان مطبق سرشماری سال ۱۳۹۵، یک میلیون و ۸۶۹ هزار نفر جمعیت دارد که ۴۷ درصد آن در افزون بر هزار روستا سکونت دارند