به گزارش ایرنا، سرهنگ پاسدار مهدی پارسا روز پنجشنبه در نشست خبری نهمین جشنواره ابوذر در رشت اظهار کرد: سال گذشته رسانههای معاند ۲ میلیارد کلمه خبر منفی در راستای ناامید کردن مردم مخابره کردند.
وی افزود: با وجود اینکه رسانهها با کمترین امکانات در هشت سال دوران دفاع مقدس حقانیت ایران را به جهان نشان دادند، امروز باید تلاش آنها با توجه به اینکه در عصر ارتباطات قرار داریم، بیش از پیش باشد.
وی ادامه داد: جنگ کنونی جنگ روایتها و پیامهاست و هر کس که روایت اول را دراختیار مخاطب قرار دهد، برنده است و اگر ما روایت نکنیم، دشمنان روایتهای غلط را مخابره میکنند و در برهه کنونی نیز باید توسط رسانهها پیشرفتهای کشور به درستی به مردم اطلاع رسانی شود.
وی اضافه کرد: مخاطبان ما هوشیارند و تشخیص می دهند اما اکثر آنان از پیشرفت های موجود در کشور بی اطلاع هستند و در این خصوص باید رسانهها نقش تاثیرگذاری داشته باشند و این پیشرفتها را به مردم با روایتگری نشان دهند.
برگزاری نهمین جشنواره ابوذر در ۱۰ محور
رئیس بسیج رسانه گیلان از برگزاری نهمین جشنواره رسانهای ابوذر در استان بیان کرد: خبرنگاران میتوانند آثار برگزیده خود را در ۱۰ محور به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند که تاریخ این آثار باید از روز اول دی ماه سال گذشته تا ۱۵ آذر امسال باشد.
سرهنگ پارسا خاطرنشان کرد: شعار سال مهار تورم و رشد تولید، جهاد تبیین، پیوند رسانه، صنعت و تولید، مقابله با آسیبهای اجتماعی، دستاوردها و خدمات بسیج و سپاه، امید آفرینی، جبهه مقاومت، سبک زندگی ایرانی و اسلامی، حجاب و عفاف از محورهای این جشنواره است.
وی گفت: همچنین دهمین محور امسال مربوط به گیلان است که این محور در موضوعات گیلان و تهدیدات آبی، جمعیت و راههای برون رفت از پیری جمعیت، گردشگری و حفظ آثار ملی، مهاجر پذیری و چالش تغییر کاربری اراضی ملی، رسانه و چشم انداز زیست محیطی گیلان از رودخانه تا سراوان می باشد.
وی افزود: خبرنگاران می تواند آثار خود را در بخشهای گزارش خبری و تحلیلی، مصاحبه، یادداشت و سرمقاله، تیتر، اینفوگرافی، مونشن گرافی، عکس، کلیپ و گزارش ویدئویی، مستند و پادکست ارایه دهند که البته هر خبرنگاری می تواند در هر بخش پنج اثر ارسال کند.