گرگان - ایرنا - مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی گلستان گفت: تاکنون ۶۰ شرکت تولیدی و صنعتی مرتبط با کشاورزی از ۱۰ استان کشور برای حضور در نمایشگاه تخصصی این بخش در گرگان اعلام آمادگی کرده‌اند.

به گزارش ایرنا، مهرداد یزدی روز پنجشنبه در نشست خبری افزود: این استان ۲۵ تا ۲۸ مهر امسال میزبان بیست و یکمین نمایشگاه تخصصی دام و طیور، شیلات و آبزیان و صنایع وابسته، دهمین نمایشگاه بذر، کود و سم و نهاده‌های کشاورزی و ششمین نمایشگاه ادوات باغبانی، گلخانه و ماشین‌ها و صنایع وابسته به آن است.

وی ادامه داد: در این رویداد نمایشگاهی ۳۲ شرکت در حوزه دام و طیور و بقیه در حوزه ادوات کشاورزی و گلخانه از قم، گلستان، مازندران، البرز، خراسان رضوی، آذربایجان غربی، سمنان، خراسان شمالی، تهران و اصفهان حضور دارند.

وی ادامه داد: شرکت‌ها برای معرفی محصولات خود طی چهار روز کاری از ۶ هزار مترمربع فضای نمایشگاهی که سه هزار و ۲۲۰ مترمربع آن سرپوشیده است استفاده خواهند کرد.

به گفته وی در حاشیه برپایی این نمایشگاها نیز کارگاه‌های آموزشی توسط شرکت‌ها و دستگاه‌های مرتبط علاقمند با حضور بهره‌برداران و متخصصان تدارک دیده شده است.

وی ایجاد فرصت برای برقراری ارتباط و شناسایی شرکت‌های توانمند، آشنایی با دستاوردهای تخصصی بخش کشاورزی، ارزیابی صنعت دام و طیور و باغبانی و ایجاد فرصت سرمایه‌گذاری برای فعالیت‌های مرتبط را از جمله اهداف مهم برگزاری این رویداد نمایشگاهی تخصصی کشاورزی در گلستان برشمرد.

نمایشگاه بین المللی استان گلستان در کیلومتر پنج جاده گرگان - آق قلا قرار دارد.

بر اساس داده‌های جهادکشاورزی گلستان، این استان در تولید ۱۶ محصول راهبردی کشور شامل دانه های روغنی کلزا ، سویا و آفتابگردان، هلو، توتون و گوشت مرغ رتبه اول، گندم، چغندرقند و خرمالو مقام دوم، شلتوک(برنج)، پیله تر ابریشم، میگو و پنبه رتبه سوم، ماهیان پرورشی و خاویاری رتبه چهارم و جو و زیتون رتبه هفتم کشوری را دارد که مبین نقش و اهمیت کشاورزی منطقه در توسعه و خودکفایی کشور است.

استان گلستان واقع در شمال کشور با داشتن هفت اقلیم از ۱۳ اقلیم دنیا و وسعتی افزون بر ۲۰ هزار کیلومتر مربع علاوه بر ۶۶۷ هزار هکتار زمین کشاورزی، ظرفیت هایی همچون ۳۳ هزار هکتار باغ، ۴۵۲ هزار و ۱۸۵ هکتار عرصه جنگلی، ۸۶۲ هزار و ۸۲۵ هکتار مرتع، ۱۲۰ کیلومتر اراضی ساحلی، سه میلیون و ۷۰۰ هزار واحد دامی و برخوردار از بیش یک هزار واحد مرغداری و ۳۶۱ واحد صنایع تبدیلی با ظرفیت اسمی فرآوری سه میلیون و ۴۰۰ هزار تن محصول کشاورزی است.