به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا، در بخشی از این بیانیه که امروز (پنجشنبه) منتشر شد، آمده است: در حالی که اشغال و ظلم مستمر رژیم غاصب و ددمنش اسراییل با این طوفان بنیانکن، پاسخی کوبنده دریافت کرده است؛ اکنون جانیان اشغالگر در تلاش هستند تا با اقدامی غیر انسانی، غیر اخلاقی و مغایر با تمام کنوانسیونهای بینالمللی، با ایجاد پاکسازی نژادی از صاحبان حقیقی سرزمین فلسطین انتقام بگیرند.
روسای دانشگاههای بزرگ جمهوری اسلامی ایران، ضمن حمایت از دلاوریهای مبارزان حماس و دیگر گروههای مقاومت نظیر جهاد اسلامی فلسطین، و با محکوم کردن بمباران وحشیانه رژیم صهیونیستی بر علیه زنان و کودکان و مراکز علمی غزه تاکید کردند: اکنون رسالت فرهیختگان، اندیشمندان، استادان، دانشگاهیان و همه ملتهای آزاده در جهان است تا یک صدا با حمایت از ملت فلسطین، تمام ظرفیتهای خود را برای متوقف کردن نسلکشی مردم مظلوم فلسطین به میدان آورند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، متن بیانیه روسای دانشگاههای بزرگ کشور که به امضای سید محمد مقیمی رییس دانشگاه تهران و رسیس اجلاس روسای دانشگاههای بزرگ کشور، رسول جلیلی رییس دانشگاه صنعتی شریف، علیرضا رهایی سرپرست دانشگاه صنعتی امیرکبیر، فرهاد دانشجو رییس دانشگاه تربیت مدرس، سیدمحمودرضا آقامیری رییس دانشگاه شهید بهشتی، عبدالله معتمدی رییس دانشگاه علامه طباطبائی، منصور انبیاء رییس دانشگاه علم و صنعت ایران، زهرا ناظم بکائی رییس دانشگاه الزهرا (س)، امیررضا شاهانی سرپرست دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی، حسین هرسیچ رییس دانشگاه اصفهان، سید علیمحمد میرمحمدی میبدی رییس دانشگاه صنعتی اصفهان، احد ضابط رییس دانشگاه فردوسی مشهد، صفر نصرالهزاده رییس دانشگاه تبریز و محمد مؤذنی رییس دانشگاه شیراز رسیده است، به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
با عملیات برقآسا و غرورآفرین گروههای مبارز فلسطینی با عنوان «طوفان الاقصی» علیه مواضع و استحکامات رژیم غاصب اسرائیل در سرزمینهای اشغالی، جهان یک روز تاریخی را درک نمود و ملت فلسطین و ملل مسلمان را سرافراز کرد. در سایه این آزمون بزرگ الهی، وعده خداوند محقق گردید و در میان بهت و حیرت توأم با تحسین جهانیان، هیبت دروغین و قدرت پوشالی این رژیم اشغالگر که بارها توسط امامین انقلاب اسلامی و فرماندهان محور مقاومت مورد تاکید قرار گرفته بود، برای همگان نیز مسجل گردید و موجی از شادی و امید در جبهه مقاومت اسلامی و ترس و وحشت در اردوگاه استکبار ایجاد نمود.
در حالی که اشغال و ظلم مستمر رژیم غاصب و ددمنش اسراییل با این طوفان بنیانکن، پاسخی کوبنده دریافت کرده است؛ اکنون جانیان اشغالگر در تلاش هستند تا با اقدامی غیر انسانی، غیر اخلاقی و مغایر با تمام کنوانسیونهای بینالمللی، با ایجاد پاکسازی نژادی از صاحبان حقیقی سرزمین فلسطین انتقام بگیرند.
عملیات کور جنگندههای اسراییلی و بمباران بیامان غزه اکنون از آغاز یک برنامه طراحی شده برای پاکسازی نژادی مردم فلسطین خبر میدهد. شواهد بیمارستانی اکنون آشکارا نشان میدهد که سهم قابل توجهی از شهدا را کودکان و زنان تشکیل میدهند. متاسفانه اکنون رژیم اشغالگر قدس که با شقاوت تمام ۲۲۴ قطعنامه سازمان ملل را در محکومیت اقدامات خود نادیده گرفته، چکمههای خود را برای یک قتل عام وحشیانه از مردم مظلوم و ستمدیده فلسطین به پا کرده و در حال رقم زدن فاجعه انسانی جدیدی است.
در این فاجعه، دستان رژیم اشغالگر قدس برای انتقامگیری از اهالی دانش و اندیشه در غزه نیز از آستین درآمده و هواپیماهای جنگی رژیم صهیونیستی، دانشگاه الازهر و دانشگاه اسلامی شهر غزه را بمباران کردهاند. صهیونیستها با بمباران فضاهای فیزیکی مراکز علمی، دانشگاهی و فکری اسلامی، گمان میبرند که میتوانند اندیشه و آرمان آزادی قدس شریف را سرکوب نمایند.
ما روسای دانشگاههای بزرگ جمهوری اسلامی ایران، ضمن حمایت از دلاوریهای مبارزان حماس و دیگر گروههای مقاومت نظیر جهاد اسلامی فلسطین، و با محکوم نمودن بمباران وحشیانه رژیم صهیونیستی بر علیه زنان و کودکان و مراکز علمی غزه، معتقدیم که اکنون رسالت فرهیختگان، اندیشمندان، استادان، دانشگاهیان و همه ملتهای آزاده در جهان است تا یک صدا با حمایت از ملت فلسطین، تمام ظرفیتهای خود را برای متوقف نمودن نسلکشی مردم مظلوم فلسطین به میدان آورند.
ما شبکه دانشگاهیان دانشگاههای بزرگ ایران ضمن ادای احترام به شهدای مقاومت و بویژه سردار شهید حاج قاسم سلیمانی به عنوان شهید قدس و حمایت قاطعانه از مجاهدتهای گروههای مقاومت اسلامی، فلسطین را مسئله اول امت اسلامی میدانیم و از نهادهای ملی و بینالمللی و نیز جامعه دانشگاهی کشورهای اسلامی مجدانه درخواست داریم تا با موضعگیری در برابر این جنایت آشکار ضد بشری و از مصادیق مسلم جنایت جنگی، به مسئولیتهای خود عمل کنند.
بیتردید در شرایط کنونی که کودکان، زنان و مردم بیپناه و صبور در فلسطین اشغالی چشم به یاری مسلمین دارند، بر همگان تکلیف است تا با همدلی و اتحاد در مقابل این ستمگری آشکار، به مسئولیت اجتماعی خود وفادار باشیم.
طوفان الاقصی رویداد بزرگی است که موجب بازگرداندن مسئله فلسطین به خط مقدم دیپلماسی جهانی و اعتماد به گزینه مقاومت شده که نویدبخش آیندهای درخشان است؛ چراکه پروردگار متعال وعده داده است: «وَ نُریدُ أَنْ نَمُنَ عَلَی الَّذینَ اسْتُضْعِفُوا فِی الْأَرْضِ وَ نَجْعَلَهُمْ أَئِمَّةً وَ نَجْعَلَهُمُ الْوارِثین».
به گزارش ایرنا، نیروهای مقاومت فلسطین از روز شنبه ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳ عملیات همه جانبه و بی نظیری با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم صهیونیستی در سرزمینهای اشغالی آغاز کرده اند.
با آغاز عملیات و حملات نیروهای مقاومت فلسطین فقط در ۲۰ دقیقه، پنج هزار راکت به سمت مواضع صهیونیستها روانه شد و همزمان با آن پاراگلایدرهای حماس بر فراز سرزمینهای اشغالی به پرواز درآمدند تا آسمان برای اشغالگران ناامنتر از همیشه شود.
رژیم صهیونیستی که در میدان نبرد با مقاومت فلسطین غافلگیر شده و شکست مفتضحانهای را طی چند روز گذشته متحمل شده با اقدامی غیر انسانی تمام گذرگاههای غزه را بسته تا مقاومت فلسطین را ناگزیر به توقف عملیات دلاورانه «طوفان الاقصی» کند.
پنج روز از حمله حماس به سرزمینهای اشغالی با پرتاب حدود پنج هزار راکت میگذرد. طبق آمارهای اعلام شده، در این مدت بیش از یک هزار اسرائیلی کشته و ۱۱۰۰ فلسطینی شهید و هزاران نفر مجروح شدهاند.