محمد قویدل روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: دانش آموزان عشایری هرمزگان در ۲۶ مدرسه در سراسر استان هرمزگان مشغول به تحصیل هستند که در سال تحصیلی جدید تعداد این دانشآموزان ۱۰ درصد افزایش داشته است.
وی با اشاره به اینکه ۶۷ درصد مدارس هرمزگان، روستایی و عشایری هستند، بیان کرد: ۲۳ مدرسه عشایری در مقطع ابتدایی و سه مدرسه در مقطع متوسطه در شهرستانهای حاجیآباد و میناب به ارائه خدمات به دانشآموزان میپردازند که در آیندهای نزدیک نیز در سایر نقاط عشایرنشین استان همچون بشاگرد و فین بندرعباس مدرسه عشایری خواهیم داشت.
مدیرکل آموزشوپرورش هرمزگان همچنین با اشاره به اهمیت مدارس عشایری، توجه به کیفیت مدارس عشایری را از اولویتهای مهم این نهاد عنوان کرد و گفت: هیچ تفاوتی بین دانشآموزان مدارس عشایری و سایر دانشآموزان استان وجود ندارد.
قویدل باتوجه به علاقهمندی عشایرنشینان به امر آموزش و تحصیل اظهار کرد: از آنجایی که عشایر در عرصههای مختلف نقش آفرینی دارند، بنابراین توجه به تحصیل این دانشآموزان و ارتقای کیفیت فعالیتهای آموزشی و پرورشی در مدارس عشایری ضرورت دارد.
طبق اعلام آموزش و پرورش هرمزگان، باتوجه به نقش و اهمیت مدارس روستایی و تحقق عدالت آموزشی و پوشش فراگیر تحصیلی، ۱۲۶ راهبر آموزشی و تربیتی وظیفه نظارت و راهبری مدارس روستایی و عشایری در استان را برعهده دارند.
استان هرمزگان با دارا بودن بیش از سههزار و ۵۰۰ خانوار عشایری و جمعیت ۱۵ هزار نفری، نقش مهمی در امنیت، اقتصاد و استقلال کشور دارد و همانند یک کانون کوچک، سهم بزرگی در توسعه همهجانبه کشور خواهد داشت.