مدیر کل هواشناسی سیستان و بلوچستان با اشاره به آغاز بارش های پاییزه در این استان گفت: عصر امروز میزان بارش در ایستگاه های باران سنجی رئیس آباد سرباز، هشت میلی متر و در داروکان از توابع نیکشهر ۸.۵ میلی متر گزارش شد.
محسن حیدری شنبه شب در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بر اساس پیش بینی ها تا روز یکشنبه در ارتفاعات جنوبی سیستان و بلوچستان شرایط برای رشد ابر، رگبار پراکنده و رعد و برق دور از انتظار نیست.
وی ادامه داد: دوشنبه این شرایط برای جنوب شرق و از سه شنبه تا چهارشنبه در شمال استان و ارتفاعات جنوبی، بارش پراکنده و رعد و برق پیش بینی می شود.
مدیر کل هواشناسی سیستان و بلوچستان توصیه کرد شهروندان در این ایام در انجام فعالیت های کوهنوردی احتیاط و از اسکان در حاشیه مسیل ها و رودخانه های فصلی در زمان بارندگی خودداری کنند.
به گزارش ایرنا سیستان و بلوچستان به سبب گستردگی زیاد (۱۱.۵ درصد گستره کشور) و موقعیت جغرافیایی و آب و هوایی از جمله استان هایی است که احتمال وقوع چندین مخاطره طبیعی به طور همزمان در آن وجود دارد؛ در شمال این استان تندبادها و گرد و غبار شدید و خشکسالی، در مرکز سیل و زلزله و در جنوب نیز احتمال وقوع سونامی و دمای زیاد هوا بعضا تا بیشاز ۵۰ درجه و ریزش بارانهای فصلی و جاری شدن سیلهای مقطعی وجود دارد.
سیستان و بلوچستان با محیط زیستی مرکب از کویر، آتشفشان، دریاچه، جنگل، دریا، آفتاب و برف جلوه گاه تمام نمای طبیعتی متمایز است.
دریاچه هامون، آتشفشان نیمه خاموش تفتان، آب های نیلگون دریای عمان، نخلستانهای انبوه و درختان انبه جنوب سیستان و بلوچستان، مزارع وسیع زیرکشت گونههای مختلف محصولات گرمسیری و پوشش گیاهی منطقه کویری این استان پهناور هر بینندهای را مجذوب تنوع اقلیمی خود میکند.
سیستان و بلوچستان تمایزش را در حوادث طبیعی بهتر نشان داده و مامن حوادثی چون سیل، خشکسالی و طوفان بوده است، بلایای طبیعی حد و مرزی نمی شناسند و گستره وسیعی از زمین لرزه، آتشفشان، سیل، قحطی و خشکسالی را در بر میگیرند.