به گزارش ایرنا، نیروهای مقاومت فلسطین از ۱۵ مهرماه برابر با ۷ اکتبر ۲۰۲۳ عملیات همه جانبه و بی نظیری با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم صهیونیستی در سرزمینهای اشغالی آغاز کردهاند. با آغاز عملیات و حملات نیروهای مقاومت فلسطین فقط در ۲۰ دقیقه، ۵ هزار راکت به سمت مواضع صهیونیستها روانه شد و همزمان با آن پاراگلایدرهای حماس بر فراز سرزمینهای اشغالی به پرواز درآمدند تا آسمان برای اشغالگران ناامنتر از همیشه شود.
رژیم صهیونیستی که در میدان نبرد با مقاومت فلسطین غافلگیر و شکست مفتضحانهای را طی چند روز گذشته متحمل شده با اقدامی غیر انسانی تمام گذرگاههای غزه را بسته تا مقاومت فلسطین را ناگزیر به توقف عملیات دلاورانه «طوفان الاقصی» کند.
سازمان ملل متحد پنجشنبه گذشته (بیستم مهر) اعلام کرد ارتش اسرائیل به این سازمان اطلاع داده است که "کل جمعیت غزه در شمال این منطقه باید ظرف ۲۴ ساعت آینده به جنوب غزه نقل مکان کنند." اما سخنگوی نیروهای رژیم اشغالگر اسرائیل اعلام کرده است هر گونه ضرب الاجل "ممکن است رعایت نشود."
پس از دستور رژیم صهیونیستی به بیش از یک میلیون ساکن شمال غزه برای خروج به جنوب این منطقه, آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد، روز جمعه (21 مهر) گفت که وضعیت غزه «به شکل خطرناکی بحرانی شده است.»
در این ارتباط روز گذشته نیز سازمان نظام پزشکی ایران در نامهای به رییس سازمان بهداشت جهانی حمله به بیمارستانها و کادر درمان در غزه را محکوم کرد و نسبت به بحرانی شدن شرایط بهداشتی و درمانی در این منطقه هشدار داد.
حسین فرشیدی معاون بهداشت وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز اعلام کرد: وزارت بهداشت برای کمک به مردم مظلوم غزه در فلسطین اشغالی آماده هرگونه امدادرسانی بوده و این آمادگی به مراجع بین المللی نیز اعلام شده است.
وی ضمن اعلام آمادگی نظام سلامت جمهوری اسلامی ایران در همکاری با سازمان های بین المللی، خواستار توجه جدی جامعه جهانی به زیرساخت های بهداشت و درمان نوار غزه و اقدام مناسب این نهادها جهت ارسال کمک های مورد نیاز برای رسیدگی به وضع کودکان و زنان و مجروحان حملات رژیم صهیونیستی به مناطق مسکونی غزه شد.
به گزارش ایرنا، بر اساس آخرین آمار، ۲ هزار و ۲۲۸ فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی شهید و ۸ هزار و ۷۱۴ نفر نیز زخمی شدند.