محمدتقی قلعه نوعی روز دوشنبه در گفتوگو با ایرنا، عنوان کرد: از این شمار تا کنون چهار پرونده میراث طبیعی فارس ثبت شده که ۲ مورد از آن به استان ابلاغ شد و با این احتساب میراث طبیعی ملی فارس به ۵۶ مورد رسید.
وی ادامه داد: در بخش میراث ناملموس یا معنوی فارس ۱۱ پرونده خوراک، مراسم و آیینها و صنایع دستی شهرستانهای آباده، خنج، لار، خفر، استهبان آماده شده تا در شورای مربوطه به بررسی گذاشته شود.
معاون میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری یادآور شد: از این شمار ۲ پرونده نیز مربوط به میراث ناملموس عشایر فارس است.
وی اضافه کرد: ۱۷ تابلو نقاشی موزه پارس برای ثبت در فهرست ملی میراث منقول پروندهسازی و ارسال شد
قلعهنوعی عنوان کرد: سال گذشته نیز پنج تابلو از این موزه در فهرست میراث ملی منقول کشور به ثبت رسید.
معاون میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری فارس یادآور شد: تا کنون ۱۱۰ میراث منقول موزههای دولتی فارس در فهرست میراث ملی کشور به ثبت رسیده است.
وی در ارتباط با تعیین حریم میراث تاریخی فارس، گفت: امسال نسبت به یک ثبت و ۲ بازنگری در تعیین حریم این میراث اقدام شده که تا پایان مهر ماه به وزارت ارائه میشود.
قلعه نوعی عنوان کرد: تل جهیدون کازرون مربوط به دوره تاریخی پس از اسلام میراث تاریخی فارس است که برای ثبت حریم و تعیین عرصه آن اقدام شده تا اجازه توسعه ساخت و ساز به حریم تپه و تغییر کاربری زمینهای کشاورزی این حریم داده نشود.
معاون میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری فارس افزود: بازنگری حریم مجموعه پاسارگاد برای بروز رسانی نقشه و جامع و کاملتر شدن ضوابط برای بیان جزئیات و رفع برخی ابهامات در دستور کار قرار گرفت و بازنگری حریم تپه تل نورآباد و میرجاشیری ممسنی نیز در دستور کار است.