بیرجند - ایرنا - معاون استاندار و فرماندار ویژه طبس گفت: دولت سیزدهم ۱۰ هزار میلیارد ریال به تکمیل و تقویت زیرساخت‌های معادن این شهرستان کمک کرده است.

به گزارش خبرنگار ایرنا "علی اکبر رحیمی" دوشنبه شب در دیدار خبرنگاران و فعالان رسانه شرکت کننده در تور رسانه‌ای "راهیان پیشرفت" با حجت‌الاسلام "محمدرضا محمدی" امام جمعه طبس افزود: از ابتدای استقرار دولت سیزدهم تاکنون بسیاری از پروژه‌های تعطیل و نیمه‌تمام در شهرستان طبس به فعالیت صد درصد رسیده است.

وی گفت: کارخانه کُک یکی از این پروژه‌هاست که از افتخارات شهرستان طبس محسوب می‌شود و با بهره برداری از باتری‌های پنج و ۶ این کارخانه حدود ۴۵۰ هزار تن ظرفیت تولید کک در سال خواهیم داشت.

فرماندار ویژه طبس ادامه داد: با بهره برداری از باتری‌های سه، چهار، پنج و ۶ کارخانه کک طبس ۳۵۰ نفر مشغول به کار شدند و ۱۰۰ هزار میلیارد ریال چرخش مالی این کارخانه خواهد بود که رونق بازار اشتغال و تولید را به دنبال دارد.

وی تکمیل زیرساخت معادن را از اقدامات دولت سیزدهم عنوان کرد و گفت: یکی از مهمترین مطالبات چندین ساله منطقه، جاده معادن بود که در حال احداث است و امیدواریم سال آینده ۲۰ کیلومتر آن به بهره‌برداری برسد.

رحیمی اضافه کرد: احداث این جاده از مطالبات چندین ساله کارگران بوده که در دولت سیزدهم محقق شده اشت.

وی گفت: همچنین سه هزار میلیارد ریال در حوزه برق و ۲ هزار میلیارد ریال در حوزه آب توسط ایمیدرو در دولت سیزدهم سرمایه‌گذاری شده است.

فرماندار ویژه طبس افزود: در این شهرستان بیش از هفت هزار مسکن در حال احداث است که ۵۶ واحد به بهره برداری رسیده و طبس در واگذاری زمین رتبه اول استان را دارد.

وی گفت: در حوزه راه‌ها ۵۱ کیلومتر باند دوم به مرحله انعقاد قرارداد رسیده و بیش از ۱۲ هزار میلیارد ریال اعتبار دارد که در تاریخ شهرستان طبس بی سابقه است.

رحیمی افزود: از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون در حوزه راهداری ۳۵۰ کیلومتر روکش آسفالت در شهرستان طبس انجام شده است و تا پایان سال ۱۵۰ کیلومتر اضافه می‌شود.

وی با بیان اینکه توسعه زیرساخت‌ها با پیگیری‌های جدی استاندار انجام شده که قابل تقدیر است عنوان کرد: گازرسانی به روستاها هم انجام شده و فقط یک روستای بدون گاز داریم که در حال انجام است.

فرماندار ویژه طبس گفت: آبرسانی به تمامی روستاهای بالای ۲۰ خانوار جزو برنامه‌های در دست انجام است و برای توسعه بیمارستان طبس نیز با کمک شرکت معدن زغالسنگ ۴۰۰ میلیارد ریال هزینه شده است.

وی بیان کرد: آسفالت راه‌های روستایی، دوبانده شدن راه‌ها و فرآوری معدن از مهمترین محورهای محرومیت زدایی در شهرستان طبس است.

تور رسانه‌ای "راهیان پیشرفت" از روز گذشته (دوشنبه) به مقصد شهرستان طبس آغاز شد و در این تور رسانه‌ای که به مدت ۲ روز ادامه دارد خبرنگاران و عکاسان از معادن زغالسنگ و کک، پروژه‌های عمرانی، پست ۱۳۲ کیلوولت دیهوک و دوبانده‌سازی راه‌ها بازدید و آنها را روایت می‌کنند.

این برنامه با تاکید استاندار خراسان جنوبی مبنی بر توجه به امیدآفرینی و لزوم اطلاع رسانی دستاوردهای دولت مردمی با هدف بازدید دبیران و خبرنگاران از دستاوردهای عمرانی و اقتصادی در این استان اجرا شده و قرار است ادامه پیدا کند.

استان خراسان جنوبی ۱۱ شهرستان دارد و مرکز شهرستان طبس در ۲۷۰ کیلومتری غرب بیرجند است.  حدود ۷۶ درصد ذخایر زغالسنگ کشور در این شهرستان قرار دارد.