به گزارش ایرنا، سید حسین موسوی روز سه شنبه در نشست بررسی ابعاد کارگاه آموزشی تریاژ تلفنی منطقه ای اورژانس در بوشهر اظهار کرد: این تماسها نشان از اهمیت و نیاز جامعه به خدمات اورژانسی دارد که مردم بهطور فعال از آن استفاده میکنند.
وی افزود: به منظور بهبود کیفیت پاسخ به امداد خواهی مردم، دوره آموزشی تریاژ تلفنی چهار سطحی توسط سازمان اورژانس کشور طراحی و در سراسر کشور اجرا میشود.
موسوی یادآورشد: در این کارگاه، فراگیران درسهای تئوری، عملی و کارگاهی را زیر نظر اساتید مجرب از سازمان اورژانس کشور و اورژانس استان آموزش دیدند.
وی ادامه داد: این دوره آموزشی به کارشناسان اورژانس ۱۱۵ کمک کرده تا به بهترین شکل ممکن به مددجویان پاسخ داده و خدمات اورژانسی را بهبود بخشند.
رئیس اورژانس۱۱۵ استان بوشهر گفت: این مهارتها بهعنوان نخستین گام در نجات جان بیماران و مصدومان محسوب شده و کارشناسان باید مهارت و اطلاعات بهروز و جدید را دریافت کنند تا بتوانند با اعزام آمبولانس یا با راهنمایی و مشاوره مؤثر تا رسیدن آمبولانس، به حفظ حیات بیماران کمک کنند.
وی افزود: این دوره آموزشی به کاهش اعزامهای غیرضروری آمبولانس اورژانس ۱۱۵ و افزایش دسترسی به منابع برای بیماران و مصدومین بدحال کمک کرده است.
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه بوشهر اعلام کرد: تدریس این کارگاه توسط معاون آموزشی سازمان اورژانس کشور نوری ساروی، خانمها باقری و عاروان از سازمان اورژانس کشور و خانمها سامی زاده، مومنی لندان، کمالپور از اورژانس استان بوشهر انجامشد و تکنسینهای اورژانس مهارتهای علمی و عملی مهارت در پاسخگویی مناسب به مددجویان را کسب کردند.
این کارگاه آموزشی با حضور شماری از تکنسینهایی اورژانس استانهای بوشهر ، هرمزگان و فارس برگزار شد.