به گزارش ایرنا، خسرو شهبازی روز سه شنبه در جلسه کمیته دائمی سیب در آذربایجان غربی افزود: با توجه به این افزایش تولید باید همه نهادهای مسوول در راستای توسعه صادرات این محصول برای ایجاد ارزش افزوده بیشتر اهتمام ویژه داشته باشند.
وی اضافه کرد: آذربایجان غربی از قطب های تولید محصولات کشاورزی بهویژه تولید سیب در کشور بوده و رتبه نخست را در بین استان های مختلف داراست و یک سوم سیب تولیدی کشور در این استان تولید می شود.
رییس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی اظهار کرد: یکی از اقدامات اساسی صورت گرفته جمع آوری سیب های زیردرختی بود که چهره نامناسبی به شهر داده بود و امسال این اقدام خوب انجام گرفت و مراکزی برای جمع آوری این نوع سیب ها تعیین شد.
شهبازی ادامه داد: تاکنون ۱۵۰ هزار تن سیب زیردرختی از محصولات باغی به کارخانجات در آذربایجان غربی هدایت شده است.
وی با اشاره به فعالیت خوب کارخانه های بسته بندی در آذربایجان غربی گفت: همچنین کارخانجات فرآوری و کنسانتره سیب در استان رونق پیدا کرده که ۲۵۰ هزار تن ظرفیت تولید و تهیه کنسانتره و پوره سیب را برای صادرات به کشورهای هدف دارد.
رییس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی افزود: صادرات سیب استان امسال زودتر از سال های گذشته صورت گرفته و امید می رود با این روند بتوانیم بازار سیب را مدیریت کنیم.
به گزارش ایرنا، در این جلسه اعضای حاضر و صادر کنندگان به بیان مشکلات، چالش ها و پیشنهادات خود در راستای صادرات سیب پرداختند.