«مختار احمدی» روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا با بیان اینکه در ۶ ماهه اول امسال، چهار هزار و ۱۵۴ مورد بازرسی موردی، ادواری و بررسی حادثه از کارگاههای سطح استان انجام شد، افزود: این بازرسیها منجر به صدور سه هزار و ۶۹۸ ابلاغیه رفع نقص شده است.
مطابق ماده ۹۵ قانون کار، نظارت مستمر بر حوزه ایمنی کار و مسئولیت اجرای مقررات و ضوابط فنی و بهداشت کار بر عهده کارفرمایان گذاشته شده، هر گاه بر اثر عدم رعایت مقررات مذکور از سوی کارفرما یا مسئولان واحد حادثهای رخ دهد، شخص کارفرما یا مسئول مربوطه از نظر کیفری و حقوقی و مجازاتهای مندرج در این قانون مسئول است.
وی در ادامه اظهار کرد: کارگران استان کرمانشاه در نیمه اول امسال با هم افزایی تشکل های کارگری و کارفرمایی بیش از ۱۰ هزار و ۳۵۰ نفر ساعت آموزش ایمنی و سلامت شغلی در محیط کار فراگرفتند.
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه اضافه کرد: تلاش کردیم با نظارت و آموزش ایمنی در واحدهای کاری از وقوع حوادث کارگاهی پیشگیری و اقدامات مؤثری در راستای صیانت از نیروی کار صورت گیرد.
احمدی در این راستا گسترش نظارت بر کارگاههای مشمول قانون کار، افزایش حفاظت فنی و بهداشت کار و ارتقای ایمنی و سلامت شغلی را از اولویتهای وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در دولت سیزدهم عنوان کرد که با جدیت در استان کرمانشاه پیگیری می شود.
۱۳۰۰ مورد بازرسی از کارگاه های پرخطر استان کرمانشاه انجام شد
وی همچنین از هزار و ۳۰۰ مورد بازرسی از کارگاههای پرخطر در صنعت نفت، گاز و پتروشیمی، صنعت، معدن و صنعت ساختمان در استان خبر داد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه همچنین به ۲۳۸ مورد نظارت کمیته حفاظت فنی و بهداشت کار در نیمه اول سال اشاره کرد و گفت: صیانت از نیروی کار از جمله اولویت های وزارتخانه است که در این خصوص کمیته حفاظت فنی در کارگاههای بالای ۲۵ نفر به منظور حفاظت از نیروی کار تشکیل شده که ضمن خودارزیابی در کارگاه، از نیروی کار و سرمایههای مجموعه صیانت میکنند.
در استان کرمانشاه با بیش از ۲ میلیون نفر جمعیت، بیش از یک هزار واحد تولیدی و صنعتی با بیش از ۳۰ هزار نفر اشتغالزایی فعال است.