تهران - ایرنا - ساعاتی پس از بمباران بیمارستان المعمدانی غزه از سوی رژیم صهیونیستی و کشتار مردم بی دفاع، مجروحان، کادر پزشکی و بیماران بستری در این بیمارستان، جامعه پزشکی ایران یکصدا به خروش آمد و این اقدام را که حتی فراتر از جنایت جنگی و نقض حقوق بشر تعبیر می شود، محکوم کردند.

گروه جامعه ایرنا - شامگاه ۲۵ مهر رژیم غاصب صهیونیستی با بمباران بیمارستان المعمدانی غزه یک قتل عام بی سابقه در تاریخ را رقم زد و بیماران، مردم عادی و کادر درمان را که در کنوانسیون‌های بین المللی حمله به آنان از سوی طرف های درگیر جنگ منع شده و مصداق جنایت جنگی به شمار می رود، هدف قرار داد.

وقوع این فاجعه انسانی موجب جریحه دار شدن عواطف انسانی میلیون ها مسلمان و انسان آزاده در سراسر جهان شد و به همین مناسبت و در اعتراض به چنین جنایتی، کادر درمان و پزشکی کشور دانشگاه های علوم پزشکی را تعطیل و پزشکان و پرستاران در کنار امدادگران هلال احمر با حضور در میدان فلسطین تهران، خشم و انزجار خود را نشان دادند.

به عقیده پزشکان حاضر در این تجمع اعتراضی، در بمباران بیمارستان غزه، جنایتی فراتر از نقض حقوق بشر رخ داده است و باید از طریق محاکم بین المللی این جنایت پیگیری شود.

بیشتر بخوانید:

تجمع دانشگاهیان و پزشکان درحمایت از مردم غزه/شعار «مرگ بر اسرائیل» در تهران طنین‌انداز شد

بمباران بیمارستان المعمدانی غزه میخی بر تابوت رژیم صهیونیستی است

در حاشیه این راهپیمایی خبرنگار اجتماعی ایرنا با برخی از پزشکان حاضر در این تجمع گفت‌وگو کرد تا ابعاد بیشتری از جنایات رژیم سفاک صهیونیستی روشن شود.

آماده پذیرش بیماران فلسطین برای درمان هستیم

رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران در گفت‌و گو با خبرنگار ایرنا گفت: ما آمادگی پذیرش مجروحان و مصدومان را در بیمارستان ها و مراکز علمی داریم و تیم های متعددی از کادر درمان برای کمک به پزشکان و پرستاران فلسطین اعلام آمادگی کرده اند.

عبدالرضا پازوکی افزود: علاوه بر دانشجویان دانشگاههای علوم پزشکی و استادان و متخصصان عرصه سلامت، حدود ۲ هزار دانشجوی پزشکی از ۱۳ کشور در این حضور دارند و آنان نیز در تجمع امروز حضور یافتند و آمادگی خود را برای کمک به مردم مظلوم غزه اعلام کرد.

وی یادآورشد: اقدامات ضدبشری توسط کسانی که خود را برگزیده الهی می دانند! انجام گرفت و آنان بار دیگر نشان دادند که با قطع آب، حیوانی ترین عملکرد را داشته اند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران اظهار کرد: همه کادر پزشکی وقتی تصمیم به انتخاب این شغل گرفتند، هدفشان کاهش آلام بشری بود و اولیه ترین حقوق انسانی و بشری حکم می کند که یک بیمار، مجروح و مصدوم باید در امان باشد همه کنوانسیون های بین المللی روی این مساله تاکید کرده اند.

پازوکی خاطر نشان کرد: ۷۵ سال است که بشریت شاهد تشکیل یک حکومت خودساخته و جعلی است که هر روز صدها و گاه هزاران کودک، زن و انسان بی گناه و غیر نظامی را از زادگاهشان بیرون می کند.

وی ادامه داد: شاهدیم که همه سازمان های بین المللی چشمشان را به این جنایات بسته اند و فاجعه دیشب یکی از ننگین ترین لکه های بود که بر تاریخ بشری نهاده شد.

پازوکی تاکید کرد: به عنوان رئیس دانشگاه علوم پزشکی که وظیفه تربیت دانشجویان و متخصصان رشته های علوم پزشکی است، قویاً این جنایت را محکوم می‌کنم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: برگزاری تجمع های اعتراضی در سراسر جهان علیه فعالیت های بشری رژیم صهیونیستی تاثیرگذار است و باید در مجامع بین المللی صدای اعتراضمان را به گوش جهانیان برسانیم.

حمله به بیمارستان جنایت بزرگی است

یک فوق تخصص گوارش و کبد و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران نیز در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اعلام کرد: حمله به بیمارستان جنایت بزرگی است و جامعه پزشکی اینجا جمع شده تا چنین جنایتی را محکوم کند.

سید امیر پاشا طبائیان تاکید کرد: واقعا تاسف بار است که حمله‌ای نظامی به بیمارستان صورت بگیرد، بیمارستان جایی است که حریم آن و امنیت بیماران و همراهانشان در کنار کادر درمان باید حفظ شود.

وی اضافه کرد: حمایت هایی که دیگر کشورها باید از مردم فلسطین انجام دهند در محکومیت این جنایت می تواند موثر باشد.

حمله به بیمارستان و کادر درمان در جهان بی سابقه است

جراح مغز و اعصاب و ستون فقرات و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: چنین جنایت هایی در گذشته هم سابقه داشته اما نه به این وسعت و تا این حد عامدانه.

محسن نبیونی با تاکید بر اینکه هدف از این جنایت آسیب رساندن به مجروحان و کادر درمان بوده است، افزود: در این بمباران بی رحمانه کادر درمان، مردم عادی، کودکان و امدادگران کشته شدند.

وی اظهار داشت: جامعه جهانی به دلیل آنکه تحت تاثیر سر و صدای رسانه های غربی هستند معمولا فعالیت جدی در اعتراض به چنین جنایاتی نمی کنند اما باید همه مسلمانان در تمامی کشورها به خصوص در کشورهایی که رسانه ها قدرت تاثیرگذاری بر جامعه جهانی را دارند، باید اعتراض خود را نشان دهند.

این جراح مغز و اعصاب اعلام کرد: می بینیم که در کشورهای غربی مردم آزاده اعتراضات خود را آغاز کرده اند و امیدواریم صدایشان به گوش افرادتصمیم گیر در مورد این جنایت جنگی برسد.

حمله به بیمارستان نهایت قساوت اسرائیل غاصب است

مدیر مجتمع درمانی حضرت رسول اکرم(ص) نیز در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در حاشیه تجمع کادر درمان اعلام کرد: خبر بمباران یک بیمارستان در غزه نهایت قساوت یک رژیم اشغالگر را نشان داد که سال ها با بی رحمی و ظلم فراوان مردم فلسطین را در بند خود دارد.

مهرداد دیانتی اضافه کرد: این حرکت دیشب کاملا نشان داد که ذات و نیت اصلی در سرکوبگری و کشتار و از بین بردن حق مردم فلسطین نیست.

بیان کرد: کمترین کاری که می توان انجام داد محکوم کردن این جنایت و ابراز همدردی با مردم فلسطین است اما مطمئنا سیستم درمان ما آماده کمک و ارائه خدمات به مردم فلسطین هستند.

به گزارش ایرنا، جنایات صهیونیست ها در غزه در حالی وارد دوازدهمین روز خود شده که شب گذشته - ۲۵ مهر- یک نمونه دیگر از حقوق بشر صهیونیستی با بمباران وحشیانه بیمارستان المعمدانی غزه و به خاک و خون کشیده شدن مجروحان بستری و مردم پناه برده به آنجا دوباره به نمایش درآمد؛ جنایتی که کشورهای غربی همچون آمریکا، انگلیس، فرانسه و آلمان با تمام توان از رژیم صهیونیستی حمایت کردند.

حمله به بیمارستان المعمدانی غزه که بیش از ۵۰۰ نفر را به مسلخ مرگ برد، حتی صدای حامیان جنایتکاران صهیونیست از این توحش سران تل آویو را درآورد و سران برخی از کشورهای غربی در واکنش به این اقدام اشک تمساح ریختند.

صهیونیست ها در جنایات خود با استناد به تلمود که در آن نوشته شده «غیر یهودی هرچند که صالح و نیکوکار باشد را باید کشت»، اقدام به جنایت در سرزمین غصب شده فلسطین و دیگر نقاط جهان می کنند تا از این طریق خوی ضدانسانی خود را به اثبات برسانند.

همیشه در طول تاریخ کشورهای در حال جنگ به حداقل های قوانین بین المللی از جمله مصون بودن بیمارستان ها و مراکز درمانی از حمله، پایبند بودند اما رژیم اسراییل به هیچ قانونی پایبند نیست و در پی واکنش جامعه جامعه جهانی می خواهد مسوولیت این حمله را از خود سلب کند.

شمار شهدای فلسطینی بنابر اعلام وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه تا این ساعت (صبح چهارشنبه)، ۳ هزار و ۲۰۰ نفر و شمار مجروحان نیز به حدود ۱۱ هزار نفر رسیده است که اکثر آنها را زنان و کوردکان تشکیل می دهد.