به گزارش خبرنگار ایرنا، "سید عماد شاهرخی" شامگاه چهارشنبه در مراسم آیین سی و هفتمین دوره معرفی و تجلیل از برگزیدگان ملی و استانی بخش کشاورزی استان، افزود: یکی از راه های بهره وری در بخش کشاورزی، یکپارچه سازی اراضی است.
وی ادامه داد: یکپارچه سازی اراضی کشاورزی به معنای یکپارچه سازی و یا هماهنگ نمودن کلیه فعالیت های کشاورزی اعم از آماده سازی زمین، تهیه بذر، کود، سم، ماشین آلات کشاورزی و نگهداری و استفاده صحیح از آنها، مدیریت صحیح مزرعه و بازاریابی محصولات کشاورزی است.
شاهرخی اضافه کرد: باید بتوان ضمن بالا بردن توان تولید، نوع کشت و محصولات را مطابق با نیاز های جامعه هدایت کرد.
رییس سازمان جهاد کشاورزی لرستان تصریح کرد: عمده بهره وری تغییر فرهنگ است و با یکپارچه سازی اراضی یا تشکیل تعاونی می توان در افزایش تولید محصول کشاورزی تاثیر گذار بود.
وی گفت: مهمترین بخش کشاورزی، ترویج است و لازم است با استفاده از توان این بخش، علم و فناوری را به مزارع انتقال دهیم و ارتقای تولیدات و افزایش امنیت غذایی را کسب کنیم.
رییس سازمان جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به کسب رتبه نخست امور اراضی استان در بحث یکپارچه سازی اراضی کشاورزی در سال گذشته، عنوان کرد: با تشکیل کارگروه مرتبط یکپارچه سازی با اولویت محرومیت زدایی، آب پایدار و کمک به معیشت کشاورزان هم استانی، پویش هر مرکز یک یکپارچه سازی را اجرا خواهیم کرد و تا حصول نتیجه این طرح ادامه خواهد داشت.
شاهرخی عنوان کرد: در دولت سیزدهم رکوردهای زیادی در بخش کشاورزی بدست آمده است و در تولیدات بخش کشاورزی همچون گندم، جو، دانه های روغنی، تولید تخم مرغ، توسعه گلخانه ها توانسته ایم سیر صعودی داشته باشیم.
وی افزود:تجلیل از کشاورز و بهره بردار ، تجلیل از یک فرد نیست بلکه تجلیل از زنان و مردانی است که با کار طاقت فرسا در گرمای تابستان و سرمای زمستان نقش زیادی در تولید محصولات کشاورزی دارند.
رییس سازمان جهاد کشاورزی لرستان تصریح کرد: متولیان و مدیران سازمان جهاد کشاورزی تنها سیاست گذار و تسهیل گر هستند و بیشترین زحمت، کار و تلاش بر عهده کشاورزان است که امنیت تولید و امنیت غذایی را بر عهده دارند.
کشاورزان پای امنیت غذایی کشور ایستادهاند
رییس سازمان جهاد کشاورزی همچنین با اشاره به تجلیل از کشاورزان نمونه ملی و استانی، گفت: به دنبال بهرهوری بخش کشاورزی با استفاده از ارقام مناسب، ادوات به روز، کارندههای جدید، توصیههای فنی و علمی و انتقال یافتههای های علمی به سایر کشاورزان هستیم.
شاهرخی با اشاره به اینکه گندم کار نمونه ملی ما در اراضی آبی ۱۱ و نیم تن در هکتار تولید داشته است، افزود: میانگین تولید در یک هکتار زمین آبی پنج تن و نیم است.
وی گفت: کشاورز نمونه ما در یک هکتار زمین دیم ۶ تن برداشت میکند، در حالی که میانگین تولید در یک هکتار زمین دیم یک تن و ۷۰۰ کیلوگرم است.
رییس سازمان جهاد کشاورزی لرستان خاطر نشان کرد: وقتی میزان تولید در هکتار توسط یک کشاورز ۱۱ و نیم تن است، یعنی کشاورزان دیگر هم میتوانند به این رقم دست پیدا کنند.
در این مراسم از چهار کشاورز نمونه ملی و ۷۵ کشاورز نمونه استانی تجلیل شد.