به گزارش ایرنا از روابط عمومی دانشگاه شیراز، محمد موذنی افزود: بر اساس تازهترین گزارش سالانه الزویر از عملکرد استنادی پژوهشگران در سال۲۰۲۳ که بر مبنای شاخصهای استنادی برگرفته از پایگاه اسکوپس منتشر شده، این تعداد پژوهشگر از دانشگاه شیراز در شمار پژوهشگران پراستناد ۲ درصد برتر قرار گرفتهاند.
وی ادامه داد: در حوزه علوم انسانی برای نخستینبار، دکتر محمدحسین رونقی، عضو هیأتعلمی دانشکده اقتصاد، مدیریت و علوم اجتماعی دانشگاه شیراز در جمع دانشمندان ۲ درصد برتر دنیا قرار گرفت.
رئیس دانشگاه شیراز عنوان کرد: در تحلیلهای رشتههای موضوعی، حمیدرضا پورقاسمی، محمدرضا رحیمپور و احمد عریان، رتبههای یک تا سه را در دانشگاه شیراز احراز کردهاند و احمد عریان رتبه هشتم جهانی در حوزه دامپزشکی را ازآن خود کرد.
وی اضافه کرد: حمیدرضا پورقاسمی رتبه ۳۶ جهانی در حوزه ژئوشیمی و ژئوفیزیک و محمدرضا رحیمپور رتبه ۶۹ جهانی در حوزه مهندسی شیمی را کسب کردهاند.
موذنی ادامه داد: براساس تحلیل عملکرد استنادی طول خدمت نیز ۲۹پژوهشگر از دانشگاه شیراز در شمار پژوهشگران پراستناد ۲ درصد برتر قرار گرفتهاند که از این میان احمد شیخی، دکتر حمیدرضا پورقاسمی و دکتر حسین هندی، رتبههای یک تا سه را در دانشگاه شیراز احراز کردهاند.
وی یادآور شد: شاخصهای استنادی شامل شاخص اچ، استناد به مقالات و شاخص ترکیبی است که در دو سطح عملکرد استنادی یکساله در سال گذشته و عملکرد استنادی در طول خدمت را شامل میشود و معیارهای استنادی با احتساب و بدون احتساب خوداستنادی مورد تحلیل قرار میگیرند.
موذنی عنوان کرد: تنها پژوهشگرانی که حداقل پنج مقاله منتشر کردهاند در تحلیلها وارد میشوند و در ۲۲ حوزه علمی و ۱۷۶ زیرشاخه طبقهبندی میشوند و رتبه جهانی پژوهشگر بر مبنای نمره ترکیبی (بدون خوداستنادی) تعیین میشود.