کرمان - ایرنا - شهرک تخصصی انرژی خورشیدی با ظرفیت تولید ۴۰۰ مگاوات برق در زمینی به وسعت ۷۰۰ هکتار عصر پنجشنبه در بخش راین از توابع شهرستان کرمان آغاز شد.

به گزارش ایرنا، از سال گذشته احداث پنج شهرک تخصصی انرژی خورشیدی در نقاط مختلف استان کرمان پایه گذاری شد و از مجموعه بخش راین به عنوان بزرگترین آن در سطح کشور یاد شده است.

مسوولان این پنج شهرک مدعی هستند در صورت تکمیل و راه اندازی این طرحها مشکل کمبود برق کشور تا پنج سال آینده رفع می شود.

معاون وزیر صمت و سرپرست سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران در آیین کلنگ‌زنی شهرک انرژی راین گفت: ۲۵ مصوبه ایجاد شهرک تخصصی در کشور داریم اما شهرک بخش راین کرمان بزرگترین شهرک نیروگاهی تجدید پذیر ایران است و در استان کرمان فعلا امور اجرایی سه شهرک در دستور کار قرار دارد.

فرشاد مقیمی با اشاره به ضرورت تامین برق شهرک‌های صنعتی کشور اعلام آمادگی کرد که از برق تولیدی شهرک خورشیدی برای تامین برق بنگاه‌های اقتصادی مستقر در شهرک‌ها استفاده شود.

همچنین محمدرضا پور ابراهیمی نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مشکلات اقتصادی کشور به بحث انرژی گره خورده است، خواستار استفاده بیشتر از ظرفیت پنل‌های خورشیدی شد.

معاون اقتصادی استاندار کرمان نیز در این مراسم با اشاره تولید ۱۰۰ مگاوات برق در استان گفت: کرمان در تولید برق خورشیدی رتبه دوم کشور را داراست.

امیر حسن زاده افزود: استان کرمان هفت هزار مگاوات تولید برق دارد و این در حالیست که مصرف استان در بیشترین حالت به پنج هزار مگاوات می‌رسد.