به گزارش ایرنا، عباس غریبی روز شنبه در نشست با مسوولان این شرکت اظهار کرد: مدیریت و راهبری تاسیسات بارگیری زمینی میعانات گازی پارس جنوبی از ابتدای تیرماه پارسال به این شرکت واگذار شد و از همان زمان اقدامات لازم به منظور ایمن سازی و ارتقا توان بارگیری تا سقف ۳۰ هزار بشکه در روز در دستور کار قرار گرفت.
وی افزود: به دلیل خارج از سرویس بودن چهار دستگاه میتر از مجموع هشت «میتر» موجود در این سایت، ظرفیت بارگیری درحدود ۱۶ هزار بشکه در روز بود که با برنامه ریزی و انجام اقدامات لازم و استفاده از توان داخلی، اقدامات لازم به منظور تعمیر و رفع اشکال میترها در اولویت کاری قرار گرفت.
مدیرعامل شرکت پایانه های نفتی ایران یادآورشد: با همت جهادی و استفاده از قطعات ساخت داخل، سه دستگاه از مجموع چهار «میتر» خارج از سرویس شده رفع اشکال، تعمیر و پس از انجام تست های مربوطه در سرویس قرار گرفت و حدود ۴۰ درصد به ظرفیت بارگیری این سایت افزوده شد و در حال حاضر سایت با ۹۰ درصد توان در سرویس عملیاتی است.
غریبی ادامه داد: تاسیسات بارگیری زمینی میعانات گازی تانکرهای جاده پیما با ظرفیت تقریبی ۳۰ هزار بشکه در روز، که پیش از این عملیات راهبری آن به منظور بارگیری و ارسال میعانات گازی تولیدی به مقاصد داخلی و صادراتی، در اختیار شرکت ملی پخش فراورده های نفتی ایران بود، به شرکت پایانه های نفتی ایران واگذار شده است.
وی عنوان کرد: این شرایط با دستور مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران انجام و فرآیند تحویل و تحول این تاسیسات و برنامهریزی برای افزایش ظرفیت بارگیری تا سقف ١٠٠ هزار بشکه در روز، از تیرماه پارسال در اختیار شرکت پایانه های نفتی ایران قرار گرفته است.