جواد اکبری زاده روز شنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: این امر با توجه به تلاش کارشناسان سلامت محیط کار در منطقه سیستان انجام شد که ۱۵ هزار و ۷۸۰ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی توسط ۶۵ بازرس بهداشت محیط مورد بازدید قرار گرفتند.
وی افزود: در طول بازدیدهای انجام شده ۵۱ اخطاریه بهداشتی صادر و ۳۰ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی که از شرایط بهداشتی مناسبی برخوردار نبودند پلمب و تعطیل شدند.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زابل تأکید کرد: همشهریان در زمان خرید مواد غذایی به تاریخ تولید و انقضای مواد غذایی توجه کرده و در صورت مشاهده هر گونه تخلف و مشکل بهداشتی میتوانند با سامانه ۱۹۰ که به صورت ۲۴ ساعته تماس گرفته تا در اسرع وقت ناظران بهداشتی به شکایات مطرح شده به صورت ویژه رسیدگی کنند.