به گزارش روز شنبه روابط عمومی دادگستری استان مرکزی، حجتالاسلام «سید عبدالمهدی موسوی» با بیان اینکه سرپرست این شبکه یک زن بود، افزود: این خانم که اهل و ساکن تهران است خود را وکیل دادگستری معرفی و با ادعای ارتباط با قضات دیوان عالی کشور با یکی از خانوادههای محکوم به اعدام ارتباط گرفته و با طرح عناوین مذکور و تعهد به اخذ یک درجه تخفیف مبلغ حدود ۳۱ میلیارد ریال دریافت کرد.
وی بیان کرد: این درحالی است که این فرد هیچ اقدامی در پرونده مربوطه انجام نداده و حکم اعدام اجرا شد و با رصد و پیگیری که حفاظت و اطلاعات دادگستری استان مرکزی انجام داده، مشخص شد فرد مذکور و مرتبطین وی هیچ اعمال نفوذی در مجموعه دستگاه قضایی نداشتند و فقط با شگردهای مختلف سوء استفاده از شرایط روحی خانواده محکوم به اخاذی مبادرت کردهاند.
رئیس کل دادگستری استان مرکزی ادامه داد: با همکاری حفاظت مرکز قوه قضاییه چهار نفر از متهمین دستگیر و با قرار بازداشت موقت به زندان معرفی و پرونده در حال رسیدگی در یکی از شعب بازپرسی است.
حجتالاسلام موسوی افزود: متهم در پرونده دیگری نیز ادعای اعمال نفوذ داشته که در حال بررسی و تکمیل فرایند تحقیقات است.
وی، با بیان اینکه مراجعان به مجتمعهای قضایی استان مرکزی فریب مدعیان نفوذ در دستگاه قضایی را نخورند و پرونده خود را از مسیر قانونی دنبال کنند، گفت: مردم میتوانند از طریق سامانه تلفنی ۱۵۸۰، در شناسایی سوء جریانهای مالی و فساد اداری و مدعیان نفوذ در دستگاه قضایی و سازمانهای تابعه قوه قضاییه در استان، با حفاظت و اطلاعات دادگستری استان مرکزی، همکاری کنند.
۲۱۲شعبه دادسرا، دادگاه و دادگاه های عمومی، ۱۳۷ شعبه حل اختلاف و ۱۷۰ موسسه داوری به جمعیت یک میلیون ۴۱۴ هزار نفری استان مرکزی خدمات قضایی ارایه میکنند.