به گزارش ایرنا از خبرگزاری آنتارا، رئیس جمهور اندونزی در سخنرانی خود در اولین اجلاس سران اتحادیه کشورهای جنوب شرق آسیا و شورای همکاری خلیج فارس در ریاض، از مجامع آسه آن و شورای همکاری خلیج فارس درخواست کرد از وخامت بیشتر اوضاع در غزه جلوگیری کنند.
وی در این اجلاس گفت: ما نباید فراموش کنیم که ریشه مشکل، اشغال سرزمین های فلسطینی توسط رژیم اشغالگر قدس است.
ویدودو از آسه آن و شورای همکاری خلیج فارس خواست موضع خود را در حمایت از راه حل عادلانه ای که می تواند به تحقق صلح پایدار در منطقه محاصره شده فلسطین کمک کند، شفاف و محکم نشان دهند.
در بیانیه مشترک وزرای امور خارجه آسه آن که روز جمعه منتشر شد، کشورهای این بلوک منطقه ای اقدامات خشونت آمیزی را که منجر به کشته و زخمی شدن غیرنظامیان از جمله شهروندان کشورهای آسه آن شده است، محکوم کردند. همچنین بر ایجاد کریدورهای بشردوستانه ایمن، سریع و بدون مانع تاکید شد.
در بیانیه مشترک آسه آن آمده است: «ما مجدداً حمایت خود را از راه حل دو کشوری که به اسرائیلی ها و فلسطینی ها اجازه می دهد تا در کنار هم در صلح و امنیت زندگی کنند، تأیید می کنیم.»
سران این بلوک تاکید کردند: «این تنها راه مناسب برای حل و فصل علت اصلی درگیری خواهد بود».
در ۱۳ روز گذشته، اسرائیل به گلوله باران فلسطین ادامه داده و هزاران نفر را کشته است.
به گزارش ایرنا، نیروهای مقاومت فلسطین از شنبه ۱۵ مهرماه برابر با ۷ اکتبر ۲۰۲۳ عملیات همه جانبه و بی نظیری را با نام «طوفان الاقصی» از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم صهیونیستی در سرزمینهای اشغالی آغاز کردهاند.
وزارت بهداشت فلسطین روز جمعه در بیانیهای اعلام کرد از ۱۵ مهر تاکنون حداقل ۴ هزار و ۱۳۷ فلسطینی در غزه در حملات اسرائیل کشته و ۱۳ هزار تن زخمی شدهاند.
اسرائیل حملات خود را به ساختمانهایی که در مناطق مسکونی پرجمعیت واقع شدهاند، با این ادعا که حماس از آنها استفاده میکند، افزایش داده است.
این فاجعه انسانی با تصمیم رژیم صهیونیستی برای قطع آب، برق و سوخت به غزه تشدید شد و ۲ میلیون نفر از حق دسترسی به مایحتاج اولیه محروم شدند.
بدتر شدن شرایط زندگی مردم غزه نگرانی سازمان ملل و فعالان حقوق بشر را برانگیخته است.
پس از حمله به بیمارستانی در غزه در روز سه شنبه، اسرائیل کلیسای ارتدکس سنت پورفیریوس را نیز در روز پنجشنبه بمباران کرد؛ جایی که حدود ۵۰۰ مسلمان و مسیحی فلسطینی در آن پناه گرفته بودند.
با ورود عملیات طوفان الاقصی به پانزدهمین روز خود و ادامه کسب پیروزیهای کم نظیر توسط رزمندگان مقاومت در نبرد علیه رژیم صهیونیستی و در مقابل ادامه بمباران مناطق مسکونی و مراکز دینی و درمانی غزه از سوی بمب افکن های اسراییل که نشانه عجز صهیونیست ها است، آمریکا و اروپا از اسرائیل درخواست کرده اند تا عملیات زمینی در غزه را به تعویق اندازد.