احمد سالاری فر روز یکشنبه در حاشیه بازدید سرزده از جایگاه های سوخت جزیره قشم در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، اظهار داشت: پیرو تاکیدات استاندار هرمزگان و مصوبات کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز برای رفع مشکل سوخت قشموندان به اتفاق رییس حراست منطقه پخش فرآوردهای نفتی هرمزگان و رییس ناحیه پخش فرآورده های نفتی این جزیره در حال بررسی و پیگیری میدانی مشکلات احتمالی این جایگاه ها هستیم.
وی ادامه داد: در ادامه این بازدیدها مقرر شد با انجام کنترل های کارت سوخت شخصی مراجعه کنندگان پس از اتمام سهمیه کارت سوخت شخصی آنان از طریق کارت سوخت اضطراری جایگاه ها نسبت به انجام سوخت رسانی خودروهای شخصی اقدام شود و این رویه به صورت روزانه از سوی متصدیان مجاری عرضه در سطح جزیره قشم قابل انجام است.
مدیر شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقه هرمزگان توضیح داد: چهارده جایگاه عرضه سوخت در جزیره قشم وجود دارد که هشت باب آن امکان ارایه سوخت صیادی را هم دارند.
سالاری فر اضافه کرد: برخی رانندگان به رغم اینکه کارت سوخت شخصی دارند از کارت سوخت جایگاهها استفاده میکنند و تقاضا داریم که قشموندان از کارت شخصی خود استفاده کنند.
وی تصریح کرد: در هر کارت سوختی ۲۱۰ لیتر بنزین وجود دارد که ۶۰ لیتر با نرخ هزار و ۵۰۰ تومان و ۱۵۰ لیتر هم با نرخ سه هزار تومان ماهانه است.
مدیر شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقه هرمزگان بیان داشت: در صورتی که قشموندان این ۲۱۰ لیتر را استفاده کردند میتوانند از کارت سوخت اضطراری جایگاهها هم استفاده کنند.
وی اعلام کرد: شهروندان و قشموندان بزرگ ترین جزیره ایرانی خلیج فارس می توانند در صورت هر گونه پرسش، انتقاد و شکایتی از جایگاه ها و نحوه سوخت رسانی با شماره تماس پنج رقمی ۰۹۶۲۷ مرکز پاسخ گویی شرکت ملی فرآوردهای نفتی ایران تماس بگیرند.
جزیره قشم با وسعت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر مربع از تنگه هرمز به موازات ساحل جنوبی ایران به طول ۱۳۵ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر از توابع هرمزگان است و ۳۰۰ کیلومتر خط ساحلی دارد.
شهرستان قشم شامل جزیرههای قشم، هنگام و لارک با حدود ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات ساحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در میان آبهای خلیج فارس گسترده شده است.