قم - ایرنا - مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی قم گفت: با اجرای طرح‌های متعدد زیرساختی در شهرک صنعتی الغدیر تا سال آینده ۱۵۰ هکتار زمین صنعتی در استان قابل واگذاری خواهد بود.

روح الله ابراهیمی روز دوشنبه درگفت‌وگو با خبرنگار ایرنا، بیان داشت: در همین رابطه شبکه توزیع برق ۲۰ کیلوولت در فاز اول شهرک صنعتی الغدیر اجرا شده و تا ۲ ماه آینده تحویل اداره برق می‌شود.

وی افزود: همچنین کار ایجاد شبکه توزیع آب به طول ۲۸ کیلومتر در شهرک صنعتی الغدیر شروع شده و تا سال آینده فرآیند اجرایی آن به اتمام خواهد رسید.

وی ادامه داد: شبکه جمع‌آوری فاضلاب نیز در فاز اول شهرک صنعتی الغدیر تکمیل شده‌است که نقش مهمی در کنترل و مدیریت پسماندها خواهد داشت.

ابراهیمی گفت: اجرای عملیات آسفالت خیابان‌های اصلی شهرک صنعتی الغدیر نیز در دست اقدام است و سال آینده خیابان‌های فرعی انجام می‌شود.

مدیر شرکت شهرک‌های صنعتی قم تاکید کرد: تمامی صنایع می‌توانند در این شهرک صنعتی مستقر و از مزایای سرمایه‌گذاری در آن بهره‌مند شوند.

شهرک صنعتی الغدیرم در ۵۰ کیلومتری قم و حدود ۶۰ کیلومتری تهران واقع‌شده و بیش از ۲ هزار هکتار وسعت دارد.

به گزارش ایرنا، در جریان پایش صورت گرفته تا ابتدای سال‌جاری برای ۳۹ هزار و ۷۹ نفر در شهرک‌های صنعتی استان قم فرصت اشتغال ایجاد شده‌است؛ بررسی‌ها نشان می‌دهد در مجموع طی سال‌های گذشته، یک‌هزار و ۷۰۰ واحد تولیدی در شهرک‌های صنعتی استان قم به بهره‌برداری رسیده‌است.

همچنین یک‌هزار و ۳۸۶ طرح تولیدی در شهرک‌های صنعتی استان روند ساخت و ساز خود را دنبال می‌کنند که هر کدام درصد پیشرفت فیزیکی متفاوتی دارند که با تکمیل طرح‌ها و آغاز فعالیت آن‌ها در قالب واحدهای صنعتی، تحول چشمگیری در عرصه تولید و اشتغال استان ایجاد خواهد شد.

گفتنی است بر اساس راهبردهای تعیین شده، اجازه استقرار صنایع با آلایندگی بالا و همچنین آب‌بر در شهرک‌های صنعتی استان داده نشده و به جای آن در کنار توجه به صنایع فرهنگی، پوشاک ایرانی - اسلامی و سوغات زائر، از ایجاد واحدهای تولیدی متناسب با قابلیت‌های اقتصادی استان استقبال می‌شود.

شهرک‌های صنعتی قم به دلایل مختلف همچون داشتن امکانات مناسب برای ایجاد واحد تولیدی،‌ نزدیکی به پایتخت و بازارهای بزرگ ایران و نیز دسترسی به شاهراه‌های ارتباطی کشور همواره مورد توجه سرمایه‌گذاران و فعالان بخش خصوصی برای فعالیت‌های اقتصادی است و به همین دلیل توسعه زیرساخت‌ها در این شهرک‌ها از اهمیت فراوانی برخوردار است.

در بخش صنعت، قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمودآباد، درودگران، فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است که هر کدام از آنها موقعیت ممتازی برای توسعه سرمایه‌گذاری، تولید و اشتغال دارد.