به گزارش روز یکشنبه ایرنا از شبکه الجزیره، وزارت بهداشت غزه در این باره اعلام کرد که طی ۱۶ روز گذشته ۴۶۵۱ فلسطینی ازجمله ۱۸۷۳ کودک، ۱۰۲۳ زن و ۱۸۷ فرد سالخورده در نوار غزه به شهادت رسیدهاند.
طبق گزارش این وزارتخانه، حملات رژیم صهیونیستی تاکنون ۱۴ هزار و ۲۴۵ مجروح نیز برجای گذاشته است.
وزارت بهداشت غزه همچنین اعلام کرد: ۱۴۵۰ ابلاغیه درباره مفقودی افراد در زیر آوار ازجمله ۸۰۰ کودک دریافت کردهایم.
این وزارتخانه همچنین اضافه کرد: رژیم اشغالگر طی ۲۴ ساعت گذشته، ۲۴ جنایت در غزه مرتکب شده که منجر به شهادت ۲۶۶ تن از جمله ۱۱۷ کودک شده است.
در همین راستا، دفتر اطلاع رسانی دولتی در نوار غزه نیز اعلام کرد: حملات رژیم اشغالگر منجر به آسیب وارد شدن به ۵۰ درصد خانهها شده است.
این دفتر همچنین گزارش داد: درحال حاضر ۷۰ درصد ساکنان نوار غزه در خارج از خانههایشان و در حدود ۲۲۰ مرکز زندگی میکنند.
به گزارش ایرنا، از آغاز عملیات طوفان الاقصی در ۱۶ روز گذشته (۱۵ مهر ماه) بمباران مناطق مسکونی و عمومی از یک سو و قطع آب، برق و کمبود شدید مواد غذازی، دارویی از سوی دیگر، وضعیت بسیار بحرانی را برای ساکنان فلسطینی غزه رقم زده و نهادهای حقوق بشری شرایط انسانی در این منطقه را غیر قابل توصیف و اسفبار اعلام کرده انند.
نهادهای سازمان ملل از جمله برنامه توسعه سازمان ملل، صندوق جمعیت سازمان ملل، یونیسف، برنامه جهانی غذا و سازمان بهداشت جهانی روز شنبه در بیانیه ای اعلام کردند «ما خواستار آتشبس، همراه با دسترسی فوری و نامحدود بشردوستانه در سراسر غزه هستیم تا فعالان بشردوستانه بتوانند به غیرنظامیان نیازمند کمک کنند، جانها را نجات دهند و از رنج بیشتر انسانی جلوگیری کنند.»
اما در این بین آمریکا در کنار گسیل تسلیحات و تجهیزات نظامی خود به منطقه به کمک صهیونیست های غاصب شتافته و سعی در جلوگیری از شکست صهیونیست ها دارد. آمریکا همچنین پس از وتوی قطعنامه پیشنهادی برزیل، درباره بحران غزه و رای نیاوردن قطعنامه پیشنهادی روسیه، پیش نویس قطعنامه ای را تدوین کرده که در آن قاطعانه از رژیم صهیونیستی دفاع کرده است، اما خبری از آتش بس در غزه نیست.