نوشهر - ایرنا - ساخت رینگ بوکس هیات انجمن های ورزش های رزمی نوشهر، دستاورد مهم ورزشی که پس از سالها انتظار برای رزمی‌کاران این شهرستان محقق شد.

به گزارش ایرنا، بر اساس آمار موجود و به گفته مسوولان امر، کمبود امکانات و فضای اختصاصی از جمله مشکلات اساسی رشته های بوکس و رزمی در استان مازندران است که در زمان حاضر بسیاری از شهرستان‌های استان رینگ بوکس ندارند.

بیشتر سالن های تمرین ورزشکاران رشته های بوکس و رزمی در مازندران در اختیار بخش خصوصی قرار دارد که برای هر مسابقه‌ای باید علاوه بر پرداخت اجاره سالن، هماهنگی‌هایی را برای اخذ وقت مسابقه نیز باید انجام گیرد که ضروری است با توجه به استعدادهای ورزشی بوکس در استان به این رشته اهمیت بیشتری داده شود.

البته در برخی از شهرستان های مازندران زمین برای ساخت رینگ بوکس آماده شده که برای ساخت سالن به اعتبار نیاز دارند.

بهره برداری رینگ بوکس نوشهر آرزوی ورزشکاران این شهرستان بود که پس از دهه ها، در سال جاری محقق شده که امید است دیگر کمبودهای ورزشی منطقه نیز با تدابیر و حمایت مسوولان امر برطرف شود.

در شهرستان ۱۵۰ هزار نفری نوشهر هشت هزار ورزشکار سازماندهی شده فعالیت دارد.

رییس هیات های ورزش های رزمی نوشهر روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، نداشتن رینگ بوکس را بزرگترین مشکلات ورزش های رزمی شهرستان های نوشهر و چالوس برشمرد و گفت: برای راه اندازی این رنگ چهار میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است.

علیرضا بالی اظهارداشت: اعتبار ساخت رینگ بوکس نوشهر با مشارکت اعضای هیات ورزش های رزمی نوشهر، دفتر نماینده مجلس شهرستان و خیرین منطقه تامین شد.

وی خاطرنشان کرد: اجاره رینگ برای برگزاری مسابقات مختلف در زمان حاضر چیزی حدود ۱۰۰ میلیون ریال می‌شود که باید از استان های گیلان یا گرگان تهیه می‌شد که اکنون با ساخت آن نیاز به اجاره نیست و حتی حدود ۱۰۰ تا ۲۰۰ میلیون ریال اجاره رینگ برای مسابقات شهرهای مختلف استان و حتی خارج از استان به درآمدزایی هیأت نوشهر اضافه می‌شود.

به گفته رییس هیات های ورزشی های رزمی شهرستان نوشهر مقدار درآمد اجاره رینگ بوکس برای پیشبرد اهداف هیات و مخارج قهرمانان و مشکلات مربوط هزینه می‌شود.

بالی استفاده از لولاهای بیشتر و طراحی بهتر زمان کمتر برای نصب را ویژگی ممتاز این رینگ ذکر و تصریح کرد : این رینگ نه تنها در استان مازندران بلکه در کشور هم کم نظیر است.

وی تصریح کرد : با توجه به توانمندی و ظرفیت بالای ورزشکاران این رشته با بهره برداری رینگ بوکس در هفته گذشته، از این پس شاهد میزبانی مسابقات کشوری در این شهرستان خواهیم بود و یکی از مهم ترین دغدغه های ورزشکاران مربوط برطرف شد.

وی به شمار ورزشکاران رزمی و بوکس سازماندهی شده در این شهرستان اشاره نکرد.

کارشناسان ورزشی معتقدند با حمایت مسوولان به این ورزش با تزریق اعتبار و رفع کمبودها می‌تواند موجب شکوفاشدن استعدادهای ورزشی در تمام رده های سنی شده و آن‌ها را به سمت کسب مدال مسابقات معتبر داخلی و جهانی هدایت می کند.

فرماندار نوشهر گفت: تجهیزات و امکانات، نیاز روز ورزش نوشهر باتوجه به حضور قهرمانان و مدال آوران رشته های مختلف ورزشی در این شهرستان است.

رستم زرودی افزود: امروز یکی از مطالبه های ورزشکاران رشته های مختلف ورزشی به ویژه کشتی توسعه و تقویت فضاهای ورزشی در این شهرستان است چرا که این امکانات و تجهیزات در خور ورزشکاران نیست.

در استان مازندران افزون بر ۲ هزار بوکسور به صورت حرفه‌ای و ۱۷۰ هزار ورزشکار سازماندهی شده فعالیت دارند.

"ناک اوت یا ضربه فنی یک معیار پیروزی در مسابقات ورزشی مبارزه‌ای نظیر بوکس، جودو، کیک‌بوکسینگ، موای تای، هنرهای رزمی ترکیبی، تکواندو، ووشو ساندا، کیوکوشین و دیگر سبک‌های آزاد کاراته و غیره است. ضربه فنی کامل هنگامی است که حریف توان ادامه مبارزه را نداشته باشد.

اصطلاح ناک اوت اغلب به از دست دادن ناگهانی هوشیاری در اثر یک ضربه فیزیکی گفته می‌شود. ضربه‌های قدرتی پی‌درپی به سر (به‌ویژه به خط فک و گیجگاه) می‌تواند منجر به تکان مغزی یا رفلکس سینوس کاروتید همراه با سنکوپ شود و در نتیجه یک ناک اوت ناگهانی و دراماتیک روی دهد. ضربه به بدن، به‌ویژه مشت مستقیم به کبد، نیز می‌تواند موجب درد پیش‌رونده و ناتوان‌کننده و در نهایت ناک اوت شود. "