صالح یاوری روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: طرح ملی دادرس که با همکاری جمعیت هلال احمر استان به مورد اجرا گذاشته شده است در یازدهمین سال برگزاری آن با هدف ارتقای سطح آمادگی دانشآموزان در صورت بروز حوادث و سرعت عمل آنان در امداد به حادثه دیدگان همه ساله در دستور کار وزارت آموزش و پرورش قرار دارد.
وی اظهار کرد: این طرح در مدارس دخترانه و پسرانه دوره اول متوسطه استان قزوین و با حضور مربیان آموزش دیده جمعیت هلال احمر به مورد اجرا گذاشته شده که پس از تدریس سر فصلها و آزمون درون مدرسهای، گروههای منتخب به مسابقات استانی و کشوری صعود میکنند.
یاوری ادامه داد: این آموزشها در هشت محور طی ۱۶ ساعت و در زمینه اطفای حریق، حمل مصدوم، حمایت حیاتی پایه و احیای قلبی ریوی، پناهگیری و تخلیه اضطراری، ارزیابی و کنترل علایم حیاتی، شکستگی و آتلبندی، خونریزی، پانسمان و بانداژ به هنرجویان ارایه می شود.
به گفته این مسوول، طرح ملی دادرس در راستای ترویج فرهنگ سلامت و آموزش امداد و نجات به دانشآموزان در مواجهه با بلایای طبیعی و حوادث غیر طبیعی و انسانی در مدارس اجرا می شود.
وی اضافه کرد: هدف از برگزاری این طرح را بالا بردن سطح آمادگی دانشآموزان در برابر حوادث و ارتقاء مهارتهای دگر امدادی، خود امدادی، ترویج فرهنگ نوع دوستی، کمک به دیگران و نهادینه کردن این فرهنگ در بین دانش آموزان است.
معاون تربیت بدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش قزوین خاطر نشان کرد: سال گذشته این طرح در ۹۸ مدرسه و با حضور یک هزار و ۳۷۲ دانش آموز در قالب ۵۰ تیم اجرا شد که در نهایت ۲ تیم از استان قزوین به مسابقات کشوری راه یافتند.
استان قزوین دارای ۲۵۰ هزار دانش آموز در مقاطع مختلف تحصیلی است.