یاسوج- ایرنا- رئیس دانشگاه یاسوج گفت: در فهرست رتبه بندی موسسات علمی و پژوهشی کشور از سوی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری در سال ۱۴۰۲، دانشگاه یاسوج در میان دانشگاه‌های وزارت علوم تحقیقات و فناوری پس از دانشگاه صنعتی و دانشگاه اصفهان جایگاه سیزدهم را کسب کرد.

بهادر کرمی روز دوشنبه در جمع خبرنگاران کهگیلویه و بویراحمد در یاسوج اظهار کرد: در فهرست رتبه بندی موسسات علمی و پژوهشی کشور از سوی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری در سال ۱۴۰۲، دانشگاه یاسوج بالاتر از بسیاری دانشگاه های مطرح ملی قرار گرفت.

وی افزود: در این رتبه بندی دانشگاه یاسوج از میان ۴۹ دانشگاه و پژوهشگاه وزارت علوم ،تحقیقات و فناوری و دانشگاه‌های علوم پزشکی برتر ، با کسب اعتبار علمی یک هزار و ۴۴۲ در رتبه ۱۷ قرار گرفت که در دانشگاه‌های وزارت علوم تحقیقات و فناوری پس از دانشگاه صنعتی و دانشگاه اصفهان جایگاه سیزدهم را کسب کرد.

رئیس دانشگاه یاسوج تصریح کرد: همچنین در رتبه بندی دیگری از همین ‌مرجع، دکتر مهراورنگ قائدی عضو هیات علمی دانشگاه یاسوج در میان ۱۱۰ دانشمند سرآمد علمی ۱۴۰۲ ف رتبه بیستم را کسب کرد..

کرمی ادامه داد: دانشگاه یاسوج در سالهای اخیر اقدامات زیادی برای بهبود کیفیت آموزشی و پژوهشی داشته است که از جمله آن ها افزایش تجهیزات و زیرساخت های آزمایشگاهی و پژوهشی، ارتباطات ملی و بین المللی، جذب نیروهای علمی جوان، گسترش تحصیلات تکمیلی، جذب دانشجویان غیرایرانی و افزایش مبالغ گرنت پژوهشی است که به نظر می رسد اینک نتیجه آن اقدامات در این رتبه بندی ها مشخص شده است.

با استناد به گزارش منتشر شده توسط محققان دانشگاه استنفورد بر مبنای داده‌های جمع‌آوری شده تا انتهای سال ۲۰۲۲ میلادی، آقایان دکتر مهراورنگ قائدی از گروه شیمی، دکتر رضا خرداد از گروه فیزیک، دکتر زهرا رفیعی از گروه شیمی، دکتر حمیدرضا رجبی از گروه شیمی، دکتر سید محمد زمانی‌نژاد از گروه مهندسی مکانیک و دکتر اردشیر شکرالهی از گروه شیمی از اعضای هیئت علمی دانشگاه یاسوج در زمره دو درصد دانشمندان برتر دنیا در حوزه تخصصی فعالیت خود قرار گرفتند.

هم‌چنین، اسامی آقایان دکتر ابراهیم علی پناه پور دیل، خیبر دشتیان، آرش اسفرم و احمدرضا باقری از دانش‌آموختگان رشته شیمی دانشگاه نیز در فهرست منتشر شده، ذکر شده است.