تهران - ایرنا - وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح مجاز شد طبق برنامه هفتم توسعه، نسبت به مولدسازی اموال غیرمنقول خود اقدام و منابع حاصله را پس از گردش خزانه صرف تقویت و توسعه زیرساخت‌های صنایع دفاعی نیروهای مسلح نماید.

به گزارش خبرنگار پارلمانی ایرنا، در جلسه علنی روز سه‌شنبه (دوم آبان ماه) مجلس شورای اسلامی، ادامه رسیدگی به گزارش کمیسیون تلفیق برنامه هفتم در دستور کار نمایندگان قرار گرفت و بند (ج) و بند الحاقی (۱) ماده (۱۰۲) به تصویب نمایندگان رسید.

بر اساس بند (ج)، وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح مجاز است نسبت به مولدسازی اموال غیرمنقول خود اقدام و منابع حاصله را پس از گردش خزانه و درقالب موافقت نامه‌ متبادله با سازمان، مطابق با برنامه‌های مصوب ستادکل نیروهای مسلح صرف تقویت و توسعه زیرساخت‌های صنایع دفاعی نیروهای مسلح نماید.

طبق بند الحاقی (۱) نیز به منظور تقویت کمی و کیفی بسیج مستضعفین و اجرای فرمان اعتلای بسیج و نقش آفرینی بیشتر نیروهای مردمی درتمامی عرصه‌های گام دوم انقلاب اسلامی (از جمله امنیت، دفاع، فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و علمی) دولت مکلف است با تأمین منابع و پشتیبانی‌های لازم در طول اجرای برنامه نسبت به موارد ذیل اقدام نماید:

۱- جذب، آموزش، سازماندهی، حفظ انسجام و نقش آفرینی تا تحقق بسیج ده‌ها میلیونی

۲- مقابله با جنگ نرم و تهاجم فرهنگی در فضای حقیقی و مجازی

۳- ترویج سبک زندگی اسلامی ایرانی و کمک به مقابله با ناهنجاری‌ها و آسیب‌های اجتماعی با تأمین بسترهای لازم و ظرفیت‌های مردمی

۴- ارتقای کمی و کیفی نقش و فعالیت‌های بسیج با تعامل دستگاه‌های اجرائی ذیربط از بسیج اقشار و متخصصین و برنامه‌های امنیت مردمی محله محور، امداد و نجات، هسته‌های علمی، مراکز رشد و شرکت‌های دانش بنیان و تعمیق و ترویج ارزشهای انقلاب اسلامی و دفاع مقدس و حفظ آثارآنان و گسترش اردوهای راهیان نور و پیشرفت کنگره‌ها و یادواره‌های شهدا

۵ -توسعه و مشارکت بسیج سازندگی در کمک به دولت در امر محرومیت زدایی، اقتصاد مقاومتی، اشتغال و سازندگی مناطق محروم و روستاهای کشور

۶- ایجاد زیرساخت‌های مناسب برای رده‌های مأموریتی بسیج

داودمنظور در موافقت با بند الحاقی (۱) اظهار داشت: در برنامه ششم توسعه موضوع تقویت بسیج در ماده ۱۰۶ ذیل تقویت بنیه دفاعی ذکر شده است. در بند الحاقی (۱) به رغم اینکه دولت با موارد گفته شده کمیسیون تلفیق موافق است، ولی ابهام این است که گفته شده دولت مکلف است با تأمین منابع و پشتیبانی‌های لازم در طول اجرای برنامه نسبت به موارد ذیل اقدام نماید.

رییس سازمان برنامه و بودجه افزود: سوال این است که آیا قرار است بودجه بسیج را در ذیل تقویت بنیه دفاعی از نیروهای مسلح ببینیم یا خیر به صورت جداگانه دیده می‌شود.

ابراهیم عزیزی نایب رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در موافقت با بند الحاقی (۱) در این باره گفت: دولت حکمی را درباره بسیج در لایحه نداشت و کمیسیون تلفیق این حکم را با همکاری سازمان بسیج تصویب کرد.

وی افزود: در این حکم بیمه بسیجیان و بخشی از امور در فضای مجازی است که این موارد را در ماموریت‌های بسیج ببینیم. چرا که امروز قدرت کشور در قدرت بازدارندگی آن و بسیج است و هرچقدر در این مسیر تعامل بیشتری با بسیج داشته باشیم موفقیت بهتری برای کشور کسب خواهد شد.