به گزارش خبرنگار کتاب ایرنا، عصر شعر «اسم شب صبح است» سهشنبه دوم آبان در کتابخانه مرکزی پارک شهر، توسط نهاد کتابخانههای عمومی کشور برگزار شد.
در این نشست محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، مهدی رمضانی دبیرکل نهاد کتابخانههای عمومی کشور، سیدباقر میرعبدالهی معاون برنامهریزی، پژوهش و فناوری اطلاعات نهاد کتابخانههای عمومی، علیرضا قزوه، ناصر فیض، میلاد عرفانپور، مبین اردستانی، قادر طراوتپور و جمعی از شاعران و اهل ادب حضور داشتند.
محمدمهدی اسماعیلی با بیان اینکه موضوع غزه به موضوع جهانی تبدیل شده است، گفت: صهیونیستها در دهههای قبل به دلیل نبود رسانه میتوانستند افکار عمومی را با تبلیغات کاذب همراه خود کنند، اما در سالهای اخیر به ویژه در اتفاقی که رخ داد این موضوع از صهیونیستها گرفته شد و در نتیجه فضای اعتراض عمومی به عملکرد اسرائیل در کشورهای اروپایی، امریکا و کشورهای اسلامی مشاهده میشود.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به تاریخ ۱۰۰ سال اخیر در فلسطین، بیان کرد: در طول بیش از ۱۰۰ سال که بریتانیا و انگلستان برای حضور صهیونیستها در سرزمین مقدس کارسازی کردند، با انواع مکر و حیله جلو آمدند، آژانسها اقدام به انتقال یهودیان کردند تا ترکیب جمعیتی این منطقه را بر هم بزنند. در سال ۱۹۴۸ اعلام دولت خودخوانده کردند و با حمایت غربیها ۷۴ سال است که این اقدامات ادامه پیدا میکند.
او با بیان اینکه پیش از این حماسه ۱۵ مهر در مبارزات مردم فلسطین سابقه نداشته است، افزود: این میزان کشته از صهیونیستها در تاریخ بیمانند است. ما این روز را در شورای عالی انقلاب فرهنگی ثبت کردیم، باید راههای اداری را طی کند؛ زیرا این روز منشا تحول جدید است.
اسماعیلی آمار بالای شهدا در فلسطین را وحشیگری خواند و ادامه داد: دیروز تعداد شهدای کودک به بالای ۱۸۰۰ کودک رسیده است؛ بمبارانِ بیمارستانِ مسیحیان بسیار خشونت بار بار بود.
هر جایی حقی نادیده گرفته میشود به یاد امام زمان (عج) میافتیم
مهدی رمضانی دبیرکل نهاد کتابخانههای عمومی کشور در پاسخ به اینکه برخی اعلام کردند چرا برای فلسطینیها که اکثرا سنی هستند، از امام حسین(ع) یاد میشود، گفت: این مسیر واضح است و هر مظلومی در آن میبینیم یاد سید شهدا(ع)میافتیم. هر جایی حقی نادیده گرفته میشود به یاد امام زمان (عج) میافتیم.
به گزارش ایرنا، رژیم صهیونیستی سهشنبه شب -۲۵ مهر- در جنایاتی آشکار با حمله موشکی به بیمارستان المعمدانی غزه، باعث شهادت و مجروح شدن بیش از هزار تن از مردم مظلوم و بی دفاع این منطقه شد.
این دور از جنایت رژیم صهیونیستی پس از عملیات طوفان الاقصی (۱۵ مهر) آغاز شد، صهیونیستها پس از این عملیات در مقابل رزمندگان جبهه مقاومت حماس کاملا مستاصل شدند و با بمباران شدید مناطق مسکونی، درمانی و مساجد غزه برگی دیگر از جنایت ضد بشری را علیه فلسطینیان رقم زدند که تاکنون منجر به شهادت و زخمی شدن هزاران تن از مردم بیدفاع نوار غزه شده است.
کشته شدن مردم بیدفاع، زنان و کودکان بیگناه غزه موجی از خشم و نفرت در میان اقشار مختلف مردم در سراسر جهان ایجاد کرده است و اجتماعات ضد صهیونیستی حتی در پایتختهای اروپایی شکل گرفته است. همچنین بسیاری از چهرهها و شخصیتهای فرهنگی، هنری، ورزشی و علمی جهان با انتشار پیام، عکس و یادداشت نسبت به جنایت صهیونیستها واکنش نشان دادند، و با حمایت از رزمندگان مقاومت صدای مظلومیت فلسطینیان را به جهانیان رساندند.