تهران- ایرنا- حمایت جو بایدن رئیس جمهور آمریکا از رژیم صهیونیستی باعث خشم آمریکایی‌های عرب‌تبار و مسلمانان ایالات متحده شده است، خشمی که می‌تواند آرای وی در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا را به خطر بیندازد.

به گزارش بامداد چهارشنبه ایرنا به نقل از رویترز، آمریکایی‌های عرب‌تبار و مسلمان ایالات متحده و متحدان آنها از واکنش بایدن به جنگ میان رژیم صهیونیستی و حماس انتقاد می‌کنند و از او می‌خواهند برای جلوگیری از بحران انسانی در غزه یا اقدامات بیشتری انجام دهد و یا با خطر از دست دادن حمایت آنها از خود در انتخابات ۲۰۲۴ مواجه شود.

بیش از ۱۲ دانشگاه، فعالان اجتماعی، اعضای جامعه مدنی و مقامات دولتی بر این باورند که آمریکایی‌های عرب‌تبار و مسلمانان آمریکا ناراحت هستند چون در حالی که فلسطینی‌ها حتی در حال کوچ اجباری به قسمت جنوبی نوار غزه نیز هدف بمباران هواپیماهای رژیم صهیونیستی قرار گرفته و کشته می‌شوند، بایدن هیچ تلاشی در جهت برقراری آتش‌بس بشردوستانه در نوار غزه به عمل نیاورده است.

ناامیدی فزاینده آنها می‌تواند بر تلاش بایدن برای پیروزی مجدد در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا تأثیر بگذارد، انتخاباتی که بر اساس نتایج نظرسنجی‌ها، به احتمال زیاد به یک رویارویی مجدد با دونالد ترامپ نامزد جمهوری‌خواه و رئیس جمهور سابق ایالات متحده تبدیل خواهد شد.

در ایالت میشیگان که در انتخابات گذشته رقابت سخت و نزدیکی را میان بایدن و ترامپ شاهد بود، آمریکایی‌های عرب‌تبار ۵ درصد کل آرا را به صندوق‌های رای می‌اندازند.

جیم زوگبی رئیس موسسه آمریکایی عرب با بیان اینکه بایدن با اختلافی بسیار ناچیز با ترامپ توانست در ایالت میشیگان برنده شود، خاطرنشان کرد: بایدن در انتخابات سال ۲۰۲۰ توانست ۵۰.۶ درصد آرای میشیگان را به خود اختصاص دهد در حالی که ترامپ نیز با ۴۷.۸ درصد آرا سایه به سایه در تعقیب وی بود، حالا با توجه به رویکرد بایدن درباره درگیری در غزه، اگر این ۵ درصد آمریکایی‌های عرب‌تبار در ایالت میشیگان به بایدن رأی ندهند، مسلم است که وی این ایالت را از دست خواهد داد.

این در حالی است که در برخی دیگر از ایالت‌های آمریکا مانند پنسیلوانیا و اوهایو نیز همین داستان در جریان است و در انتخابات ۲۰۲۰ بایدن توانست با اختلاف میلیمتری رای این ایالت‌ها را به دست بیاورد.

بایدن ایالت میشیگان را با ۵۰.۶ درصد آرا برد در حالی که ترامپ نیز با ۴۷.۸ درصد آرا در تعقیب وی بود و در ایالت پنسیلوانیا نیز در حالی که بایدن ۵۰.۰۱ درصد آرا را به دست آورد، ترامپ نیز توانست ۴۸.۸۴ درصد آرای این ایالت را به خود اختصاص دهد.

برخی از فعالان اجتماعی معتقدند که در هر حال بسیار بعید است آمریکایی‌های عرب‌تبار و مسلمانان آمریکا از ترامپ حمایت کنند اما به دلیل اتخاذ سیاست‌هایی در حمایت از (رژیم) اسرائیل در درگیری میان حماس و رژیم صهیونیستی از سوی رئیس جمهور آمریکا، آنها می‌توانند حتی در صورت شرکت در انتخابات، به بایدن رأی ندهند و گزینه دیگری را انتخاب کنند و این موضوع در نهایت باعث خواهد شد که بایدن این ایالت‌ها را به رقیب اصلی احتمالی خود (ترامپ) واگذار کند.

لیلا الحداد نویسنده و فعال اجتماعی فلسطینی‌تبار ساکن مریلند در رابطه با سیاست‌های بایدن در حمایت از رژیم صهیونیستی، گفت: من فکر می‌کنم بایدن با این رویه‌ای که در رابطه با درگیری حماس و اسرائیل در پیش گرفته است، در انتخابات ۲۰۲۴ ایالت میشیگان را از دست خواهد داد.

عبدالله حمود اولین شهردار آمریکایی عرب‌تبار شهر دیربورن در میشیگان (ایالتی که بیشترین جمعیت سرانه مسلمانان در ایالات متحده را در خود جای داده است) نیز سکوت بایدن در قبال تهدیدهای اسرائیل برای قطع آب، برق و غذا برای بیش از ۲ میلیون فلسطینی در غزه را محکوم کرد.

لیندا سرسور مدیر اجرایی سابق انجمن عرب آمریکایی نیویورک نیز روز شنبه به صدها شرکت‌کننده در نشست شورای روابط آمریکایی - اسلامی (CAIR)، گفت: مسلمانان آمریکایی باید هرگونه حمایت سیاسی خود از نامزدهای انتخاباتی را مشروط به تغییر در سیاست‌های اتخاذ شده از سوی آنها کنند.

جاش پل یکی از کهنه‌سربازان آمریکا که ۱۱ سال به عنوان مدیر دفتر ارتباط با کنگره و نیز مدیر دفتر روابط عمومی در امور سیاسی و نظامی وزارت خارجه ایالات متحده مشغول به خدمت بود، هفته گذشته استعفا کرد و در پستی در لینکدین اعلام کرد که مقامات ارشد از پاسخ دادن به نگرانی‌های او در مورد ارسال کورکورانه و انبوه سلاح‌های مرگبار به اسرائیل در حالی که مردم غزه با نابودی روبرو هستند، خودداری کرده‌اند.

به گزارش ایرنا، نیروهای مقاومت فلسطین روز شنبه ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳ عملیات غافلگیر کننده‌ای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع تل آویو آغاز کردند و رژیم اسرائیل برای تلافی و جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، تمام گذرگاه‌های نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است.

حمایت غرب از اسرائیل به بهانه دفاع از خود، عملا چراغ سبز و مجوزی برای رژیم صهیونیستی در ادامه کشتار بی رحمانه کودکان و زنان فلسطینی است.

برچسب‌ها