ایرج رستم زهی روز چهارشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: با توجه به تلاش تولیدکنندگان صنعت طیور سراوان در راستای تامین گوشت مرغ مورد نیاز مردم، در ماههای اخیر شاهد افزایش معنا دار جوجهریزی در واحدهای پرورش مرغ گوشتی مستقر در این شهرستان نسبت به سال گذشته هستیم بطوریکه بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار قطعهای در واحدهای مرغداری جوجه ریزی انجام شده است.
وی ادامه داد: با این میزان جوجه ریزی حدود ۲ هزار و ۲۰۰ تن گوشت مرغ توسط مرغداری های سراوان تولید و روانه بازار مصرف شده است.
مدیر جهاد کشاورزی سراوان با اشاره به طرح خودکفایی تولید مرغ در سیستان و بلوچستان اظهارکرد: با سرمایه گذاری بیش از ۲ هزار میلیارد ریال، ۳۵ واحد مرغداری جدید در این شهرستان با پیشرفت فیزیکی بین ۲۰ تا ۹۰ درصد درحال ساخت است که بزودی چهار واحد آن به بهرهبرداری می رسد.
وی تصریح کرد: شهرستان سراوان دارای ۲۲ واحد مرغداری با توان تولید سالانه چهار هزار و ۵۰۰ تن گوشت مرغ است.