سید علی معتمدیپور روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران کهگیلویه و بویراحمد در یاسوج، اظهار کرد: البته هنوز هم در این زمینه خلأهای زیادی وجود دارد و میانگین تولید ما در هکتار برای مزارع آبی ۳.۵ تن و در مزارع دیم حدود ۱.۴ تن در هکتار است.
وی افزود: تاکنون یک هزار و ۶۵۰ میلیارد ریال به کلزاکاران پرداخت شده و پیگیر پرداخت مابقی مطالبات آنها هستیم.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: ۱۱ هزار و ۲۱۹ میلیارد ریال به کشاورزانی که گندم خود را به مراکز این سازمان تحویل دادند، پرداخت شده و بهای گندم خریداری شده، به طور 100 درصد به کشاورزان داده شده است.
معتمدیپور عنوان کرد: امسال عملیات خرید تضمینی کالای استراتژیک گندم در ۱۰ مرکز خرید از سوی دو اداره تابعه سازمان جهاد کشاورزی، یعنی شرکت غله و تعاون روستایی انجام شد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: با وجود شکستن رکورد تولید و خرید تضمینی گندم، اما با اهتمام دولت و در ابتدای فصل جدید کشت، این مطالبات هزاران میلیارد تومانی به طور کامل به حساب کشاورزان واریز شد.
معتمدیپور ابراز کرد: امسال خرید تضمینی گندم سیلویی و بذری از ۳۰ هزار تن به حدود ۸۵ هزار تن رسید که موفقیتی چشمگیر بود.
وی ادامه داد: این در حالی بود که دولت علاوه بر افزایش قیمت هر کیلوگرم گندم، مبلغی را نیز به عنوان مشوق تحویل گندم به سیلو در نظر گرفت و نهایتا به ازای هر کیلوگرم گندم، مبلغ ۱۵۰ هزار ریال به حساب آنها واریز شد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه امسال نیز قیمت گندم افزایش خواهد یافت، عنوان کرد: در کهگیلویه و بویراحمد حدود ۲۰ هزار هکتار گندم آبی و ۷۰ هزار هکتار گندم دیم کاشت میشود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اهتمام دولت در تحقق وعدههایش، از پیگیری برای پرداخت مابقی مطالبات کلزاکاران خبر داد و از کشاورزان در همه زیرشاخهها خواست تا با انگیزه و بهرهگیری از دانش روز فصل جدید کشت را آغاز کنند.
سال زراعی جاری ۷۰ هزار هکتار زمین دیم و ۲۰ هزار هکتار مزرعه آبی در استان زیر کشت محصول گندم رفت.
سالیانه بیش از ۵۰۰ هزار تن محصول زراعی معادل نیمی از کل تولیدات کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد در بیش از ۱۳۲ هزار و ۵۱۱ هکتار مزرعه این استان کشت و تولید می شود.