یکی از بزرگترین مشکلات در زمان تحریمها، عدم انجام انتقالات مالی به صورت آنی و به گونهای حذف مبادلات مالی و بینالمللی است. علاوه بر آمریکا، سایر کشورهایی که از تحریمها تبعیت کرده، اجازه انتقال پول یا هرگونه تراکنش مالی را به ایران نمیدهند و کاربران را درگیر مشکلاتی میکند. در این حالت افرادی که مداوم با نزدیکان و آشنایان خود در کشورهای دیگر در ارتباط هستند و گاهی باید نقل و انتقال مالی انجام دهند، به ناچار از برخی روشهای جایگزین، مانند انتقال از طریق پرفکت مانی یا پی پال، کار خود را راه میاندازند.
به عبارت دیگر، ارسال پول به صورت صددرصد غیرممکن نیست. درست است که برخی از راههای اصلی انتقال پول دچار مشکل شدهاند؛ ولی میتوان از روشهای نوین جایگزین، جهت انجام این کار استفاده کرده و مبالغ را با خیال راحت جابهجا کرد. در ادامه مقاله جهت بررسی و معرفی انواع روشهای انتقال پول در زمان تحریمها با ما همراه باشید.
روشهای انتقال پول
روشهای متنوعی جهت انتقال پول در زمان تحریمها وجود دارد که همگی آنها نیازمند کسب دانش بوده و باعث حل مشکلات مالی و انتقالهای بینالمللی میشود. انواع روشهای انتقال پول عبارتاند از:
پی پال
پی پال یک کیفپول آنلاین جهت انتقال پول در بیش از ۲۰۰ کشور دنیاست که امنیت بسیار بالایی دارد. یکی از ویژگیهای این کیف، کاربری آسان آن است؛ به طوری که تنها با ساخت اکانت کاربری، کار با آن انجام میشود. تنها مشکل استفاده از این روش آن است که سیستم امنیتی آن، لوکیشن ایران را مسدود کرده و اجازه انتقال را نمیدهد. هنگام کار با آن باید احتیاط کرده و از شرکتهای واسطه جهت تبدیل وجوه پی پال با ریال یا خرید با پی پال یاری طلبید.
ارز دیجیتال
یکی دیگر از روشهای انتقال پول به ایران، استفاده از ارز دیجیتال است که از امنیت مطلوبی برخوردار است. نکته مهم در این روش انتخاب نوع ارز دیجیتال است. به طور مثال اگر کاربران، ارزی مانند بیت کوین را انتخاب کنند، ممکن است به دلیل برخی نوسانات، سود یا ضرر هنگفتی پیش رو داشته باشند.
یکی از راههایی که کاربران میتوانند برای انتقال پول از آن استفاده کنند، انتخاب ارزهایی مانند تتر است. قیمت تتر همیشه بدون تغییر بوده و معادل یک دلار است. اگر به دنبال انتقال پول از آمریکا به ایران هستید، ابتدا باید آن مبلغ مورد نظر را به تتر تبدیل کنید که این کار با کمک صرافیهای ارز دیجیتال، به راحتی قابل انجام است.
همچنین در این روش باید یک کیف پول ارز دیجیتال مانند تراستولت را فعال کرده و کلید عمومی آن را برای شخص ارسال کنید. شخص موردنظر تتر را به کیف پول شما انتقال و سپس شما از طریق صرافیهای ایرانی تتر را به ریال تبدیل کنید.
پرفکت مانی
پرفکت مانی، روشی است که مهمترین مزیت آن، عدم تحریم ایران بوده و در این روش احتمال مسدود شدن حساب کاربران بسیار پایین است. همه افراد میتوانند در این سایت ثبت نام کنند و تقریبا خرید با پرفکت مانی برای همه آنها فعال است. در نظر داشته باشید که جهت ثبتنام در سایت، باید یک مدرک تصویری جهت احراز هویت بارگذاری کرده و اطلاعات خواسته شده تکمیل شود. همچنین کاربران میتوانند از ووچرهای پرفکت مانی به جای افتتاح حساب استفاده کنند که این روش عملکردی مشابه کارت هدیه دارد.
حواله سوئیفت
سوئیفت یکی دیگر از راههای انتقال پول در زمان تحریم است که در واقع نوعی انجمن ارتباط مالی بین بانکی است و تحت نظر شعب بانکی فعالیت میکند. در این روش اگر قصد داشته باشید از کشور آمریکا به کشور دیگری پولی انتقال دهید، این کار از طریق چندین بانک واسط انجام خواهد شد. انتقال از طریق حواله سوئیفت معمولا حدود یک هفته کاری زمان میبرد.
همچنین میزان کارمزد در این روش به تعداد بانکهای واسطه بستگی دارد، به این ترتیب که هرچه تعداد بانکها در فرایند انتقال پول بیشتر باشند، فاصله بانک مبدا و مقصد بیشتر شده و در پی آن کارمزد افزایش مییابد. در انتقال از طریق حواله سوئیت باید مشخصات دارنده حساب و مشخصات بانکی آن ذکر شود. البته استفاده از حواله سوئیفت از ایران امکانپذیر نیست و کاربران برای استفاده از این روش، باید در کشورهای ترکیه، امارات یا گرجستان اقدام به افتتاح حساب کرده باشند.
مستر کارت یا ویزا کارت
علاوه بر پی پال و پرفکت مانی، مستر کارت یک روش انتقال بوده و در واقع یک کارت اعتباری است که توسط شرکتهای واسطه ارائه میشود. کاربران برای انتقال پول باید مشخصات کارت را برای افراد خارج از ایران ارسال کرده تا فرد بتواند واریز را انجام دهد. بعد از واریز مبلغ به حساب، فرد برای نقد کردن آن باید به صرافیها یا شرکتهای واسط مراجعه کند.
نقل و انتقال به این روش به صورت امن و آنی صورت گرفته و کارمزد آن نسبت به سایر روشها بسیار پایین است.
اسکریل
اسکریل نیز مانند پرفکت مانی یک سیستم پرداخت آنلاین است که به دلیل ایجاد این سیستم در انگلیس، ایران در لیست تحریمهای این روش قرار دارد. به عبارتی دیگر میتوان گفت این روش نسبت به پی پال محبوبیت پایینتری دارد و تنها کشوری که از اسکریل حمایت بسیار میکند، اروپاست.
وب مانی
یکی دیگر از روشهای انتقال پول در زمان تحریم، استفاده از روش محبوب وب مانی است که در سریعترین زمان ممکن هرگونه نقل و انتقالی را به صورت بسیار امن، بدون برگشت و غیرقابل شناسایی فراهم میسازد. این روش در واقع یک روش پرداخت آنلاین روسی است که در آن، هم فرستنده و هم گیرنده باید مجهز به کیف پول وب مانی باشند.
روشهای انتقال امن
در این مقاله ضمن بررسی روشهای امن انتقال در زمان تحریمها، همچنین معرفی و بررسی دقیق خرید با پی پال و خرید پرفکت مانی، اطلاعات بسیاری را در جهت موفقیت در انتقال مالی بینالمللی و رفع مشکلات تحریم، در اختیار کاربران قرار دادیم. انتخاب این روشها طبق شرایط افراد صورت میگیرد. چنانچه به دنبال روشهای بیدردسر جهت انتقالات مالی خود هستید، از مطالعه این مطلب و به کارگیری یکی از این روشها غافل نشوید.
تحریمها همیشه برای افرادی که بین کشورهای مختلف جابهجایی فراوان دارند، دردسرساز بوده و باعث سردرگمی و کلافگی آنها شده است. خوشبختانه امروزه برای رفع این مشکل و به عبارتی دور زدن تحریمها، روشهای امن انتقال مانند پی پال و پرفکت مانی بهوجود آمده است.
*** محتوای این مطلب تبلیغاتی است و ایرنا مسئولیتی درباره آن ندارد.