به گزارش ایرنا، دکتر محمدحسین صفاری روز چهارشنبه در نشست خبری که به مناسبت هفته ملی بیمه سلامت در مجتمع مطبوعاتی اصفهان برگزار شد در جمع خبرنگاران افزود: صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب العلاج ( سخت درمان) از ابتدای آبان ۱۴۰۱ راه اندازی شده و در این مدت هزینه درمانی برای بیش از ۷۴ هزار بیمار خاص و صعب العلاج در استان اصفهان پرداخت شده است.
به گفته وی، سازمان بیمه سلامت به منظور حمایت، کاهش پرداخت از جیب و جبران بخشی از هزینه درمان ۱۰۷ بیماری خاص و صعب العلاج از جمله بیماران تالاسمی، هموفیلی، ام اس، دیالیزی، پیوندهای کلیه، انواع سرطانها، اتیسم، بال پروانه ای، بیماران مزمن روانی اقدام کرده است.
وی خاطرنشان کرد: برغم اینکه درصد افراد بیمه شده بیمه سلامت در این استان نسبت به سایر استانها کمتر است، اصفهان رتبه نخست کشور را در حمایت از بیماران خاص و صعب العلاج به خود اختصاص داده است.
مدیرکل بیمه سلامت اصفهان اظهار داشت: بیشتر هزینه هایی که برای حمایت از بیماران خاص پرداخت شده در زمینه بیماران سرطانی بوده و داروهای بیماران سرطانی بیشترین پوشش هزینه را برای بیمه سلامت در بر داشته است.
وی بیان کرد:خدمات حمایت از بیماران خاص و صعب العلاج بهصورت کامل الکترونیکی انجام میشود و پس از نشان دار شدن در سامانه های بیمه سلامت از تخفیف های ویژه صندوق حمایت از بیماران خاص برخوردار می شود.
صفاری افزود: کلیه داروخانه های استان طرف قرارداد بیمه سلامت هستند و تخفیف های مربوط به بیماران صعب العلاج در همه داروخانه های استان اعمال می شود و هیچ مشکلی از نظر بسترهای الکترونیک در این استان وجود ندارد.
وی گفت: تخفیف های بیماران صعب العلاج در بیشتر آزمایشگاهها و مراکز تصویربرداری استان هم اعمال میشود و تنها ۱۲ موسسه تصویربرداری که همه آنها در شهر اصفهان هستند، هنوز با بیمه سلامت قرارداد ندارند در صورتیکه کلیه موسسه های ارائه دهنده خدمات پزشکی بر اساس قانون بودجه ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ و قوانین قبلی در کشور موظفند که با بیمه های پایه درمان طرف قرارداد باشند.
۱۱۰ میلیارد ریال برای درمان ناباروری در استان اصفهان هزینه شد
مدیرکل بیمه سلامت اصفهان اظهار داشت:سال گذشته بیش از ۱۱۰ میلیارد ریال برای درمان ناباروری هزار و ۱۰۰ بیمار دارای مشکل ناباروری در استان اصفهان هزینه شد که بیش از ۷۰ میلیارد ریال آن مربوط به هزینه های دارو بوده است.
وی ادامه داد: در ۶ ماه نخست امسال نیز بیش از ۶۰ میلیارد ریال برای ۶۰۰ زوج نابارور هزینه پرداخت شده است.
صفاری با بیان اینکه پوشش بیمه ای خدمات درمانی ناباروری به منظور اجرای سیاست های جمعیتی و افزایش جمعیت کشور در بیمه سلامت اجرایی شد، خاطرنشان کرد: در زمان حاضر این ظرفیت برای زوج های نابارور فراهم شده تا در طول یکسال از سه دوره خدمات درمان ناباروری در تعهد بیمه سلامت با پوشش بیمه ای ۹۰ درصد تعرفه بخش خصوصی و خیریه ای استفاده کنند.
حدود ۴۰ هزار تبعه خارجی تحت پوشش بیمه سلامت اصفهان هستند
مدیرکل بیمه سلامت اصفهان گفت:هم اینک حدود ۴۰ هزار نفر از اتباع خارجی دارای کارت آمایش مقیم در این استان تحت پوشش بیمه سلامت هستند.
وی اضافه کرد: تحت پوشش قرار گرفتن این افراد تابع شرایط خاصی است که باید جزو اتباع مجاز باشند و اسامی آنها در فهرست معرفی شدگان اداره کل اتباع استانداری قرار داشته باشد.
صفاری ادامه داد: اتباع خارجی از سالهای گذشته تحت پوشش بیمه سلامت قرار داشتند و همچنان ادامه دارد و سالانه ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان بعنوان حق بیمه پرداخت می کنند.
از ۲۹ مهر تا پنج آبان به عنوان هفته ملی بیمه سلامت نامگذاری شده که شعار محوری امسال «بیمه سلامت همگانی، گامی به سوی تحقق عدالت اجتماعی» است.
به گزارش ایرنا، از حدود ۴۰ میلیون فرد زیر پوشش بیمه سلامت همگانی در کشور، یک میلیون و ۹۰۰ هزار نفر ساکن استان اصفهان هستند.
همچنین از یک میلیون و ۹۰۰ هزار بیمه شده که زیر پوشش بیمه سلامت استان قرار دارند، ۶۷۰ هزار نفر از آن ها بیمه روستایی هستند.