به گزارش ایرنا به نقل از تاس، این قطعنامه با رای موافق روسیه، چین، امارات و گابن همراه شد اما آمریکا و انگلیس با آن مخالفت کردند. همچنین ۹ عضو دیگر شورای امنیت به آن رای ممتنع دادند.
قعطنامه پیشنهادی روسیه متشکل از بخشهایی از قعطنامههای آمریکا و برزیل بود. روسیه در پیشنهاد خود خواستار آتشبس فوری، ایجاد کریدورهای بشردوستانه و آزادی همه اسرا شده بود.
روسیه همچنین در این قطعنامه بر لغو دستور اسرائیل برای خروج ساکنان شمال نوار غزه از این منطقه تاکید کرده بود.
این در حالی است که روسیه و چین چهارشنبه شب قطعنامه پیشنهادی آمریکا در شورای امنیت سازمان ملل در مورد جنگ میان مقاومت فلسطین و اسرائیل را وتو کردند.
امارات نیز به این قطعنامه پیشنهادی رای منفی داد. همچنین ۱۰ عضو شورای امنیت به آن رای مثبت و ۲ عضو دیگر رای ممتنع دادند.
واسیلی نبنزیا نماینده دائم روسیه در سازمان ملل گفت که مسکو از پیشنویس قطعنامه برخی کشورهای عربی در مورد تحولات خاورمیانه حمایت خواهد کرد.
وی افزود: روسیه از قطعنامه اردن که از سوی گروه کشورهای عربی پیشنهاد شده است حمایت میکند. روسیه از تهیهکنندگان این پیشنویس است و از همه کشورها میخواهیم که از آن حمایت کنند.
نیروهای مقاومت فلسطین روز شنبه ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳ عملیات غافلگیر کنندهای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع تل آویو آغاز کردند و رژیم اسرائیل برای تلافی و جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، تمام گذرگاههای نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است.
حمایت غرب از رژیم صهیونیستی به بهانه دفاع از خود، عملا چراغ سبز و مجوزی برای رژیم صهیونیستی در ادامه کشتار بی رحمانه کودکان و زنان فلسطینی است. وزارت بهداشت فلسطین در تازهترین آمار خود از افزایش شمار شهدای جنگ غزه به هفت هزار و ۱۶۵ نفر خبر داد.