به گزارش ایرنا، «حجت الاسلام جعفر رحیمی» در خطبههای نماز جمعه این هفته ساوه با اشاره به چرایی ترس غرب از نبرد طوفان الاقصی، اظهار کرد: این عملیات تندبادی ویرانگر را در سازههای ذهنیتی و نظامات غرب در انداخته است.
وی اضافه کرد: درحالی که رژیم جعلی در صدد بود در روز دوم عملیات طوفال الاقصی، حمله زمینی را آغاز کند اما امروز در کنار آمریکا و غرب پس از ۲۰ روز هنوز در تحیر و تردید گرفتار شدهاند .
حجت الاسلام رحیمی گفت: امروزه آمریکا و اروپا در مخمصهای سخت گرفتار شدهاند که گویا " نظم مقاومت" به عنوان نظم جدیدی درحال شکلگیری است و رژیم صهیونیستی برای مقابله با آن سعی دارد تا کشورهای غربی به ویژه آمریکا را برای بقای خود به جنگ منطقهای بکشاند و اهداف خود را به ثمر بنشاند.
وی یادآور شد: به نظر میرسد که رژیم صهیونیستی در اهداف خود دچار شکست شود چراکه آمریکا به دلیل مشغول بودن در مصاف با رقیب سنتی خود روسیه بر سر اوکراین و دیگر مسائل دست به چنین کاری نمی زند و همین شرایط برای کشورهای اروپایی که به طور شدید درگیر مسئله اوکراین هستند نیز صدق میکند.
خطیب جمعه ساوه افزود: طوفان الاقصی را میتوان علاوه بر ضربه به پیکره رژیم صهیونیستی یک استراتژی تهاجمی در برابر سیاستهای آمریکایی عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی در منطقه تحلیل کرد چراکه این رویداد ضربه شدید اطلاعاتی به آمریکا و رژیم صهیونیستی است که نتوانستند وقوع آن را پیشبینی کنند.
طوفان الاقصی از فلسطین آغاز شد اما منافع آمریکا را در کل منطقه هدف قرار داده
وی گفت: طوفان الاقصی از فلسطین آغاز شد اما منافع آمریکا را در کل منطقه هدف قرار داده و در ظاهر افتخار پیروزی این عملیات برای گروههای فلسطینی است اما در واقع، کل جریان مقاومت از آن احساس پیروزی میکنند.
حجت الاسلام رحیمی اظهار کرد: با تدبیر جبهه مقاومت، واکنش ملتهای اسلامی به جنایات اسرائیل در غزه در حد احساسات باقی نخواهد ماند و به راهبرد کلان مقاومت علیه رژیم صهیونیستی تبدیل میشود.
وی اضافه کرد: ملتهای جهان اعم از مسلمان یا غیر مسلمان با ملت مظلوم فلسطین همراه بوده و مسئله فلسطین تبدیل به مسئلهای انسانی شده است و اکنون در یک معرکه انسانی، اخلاقی و تمدنی قرار داریم.
امام جمعه ساوه گفت: ایران یک استثنا در جهان اسلام است که ملت و دولت آن با مقاومت فلسطین همراه هستند و از آن حمایت میکنند در حالی که در غالب کشورهای اسلامی مسئله ملت ها از دولتها جداست و مردم ایران توانستند با این رویه خود وجدان عمومی جهانی را بیدار کنند.
وی، از تحلیلگران مسئله فلسطین خواست تحلیل حوادث فلسطین و غزه قبل و بعد از انجام عملیات تاریخ ساز طوفان الاقصی را در سه سطح تحلیل خُرد، راهبردی و تمدنی دنبال کنند.
حجت الاسلام رحیمی اضافه کرد: باید در تحلیل سطح خُرد تصویرسازی و تبیین نسل کشی و کشتار بیسابقه با هدف گیری تعمدی کودکان و بانوان و تظاهر به خشونت عریان و افسار گسیخته دولت وحشی نتانیاهو و حمایت بیچون و چرای مدعیان حقوق بشر در غرب باشد.
وی در خصوص سطح تحلیل راهبردی نیز گفت: نبرد امروز یک دفاع مشروع و منطبق با قوانین بینالمللی است و مردمی برای بیرون راندن اشغالگران، شکستن محاصره ۱۸ ساله تن به این جنگ داده اند.
امام جمعه ساوه گفت: در سطح تحلیل تمدنی نیز نظم جهانی مبتنی بر ۲ قطبی و تک قطبی ظالمانه، درحال تبدیل به نظم چند قطبی مبتنی بر "گفتمان مقاومت" است، نظم نوینی که آینده جهان را تغییر داده و دنیایی جدید را پدید خواهد آورد و نشانه های روشن آن را در همه جای جهان و در تجمعات بینظیر ضدآمریکایی و ضدصهیونیستی می توان دید.