ساری - ایرنا - استاندار مازندران از دومین سفر استانی رئیس جمهور تا پیش از اسفند ماه سال جاری به استان خبر داد و گفت : تمامی طرح های نیمه تمام باید در کمترین زمان ممکن تعیین تکلیف شود.

به گزارش خبرنگار ایرنا، سید محمود حسینی پور روز شنبه در جلسه شورای برنامه ریزی استان مازندران در ساری با اظهار این که بعضی از طرح‌های نیمه تمام با پیشرفت فیزیکی کمتر از ۳۰ درصد که از ۱۰ سال پیش رها شده، جلوه‌گر ناکارآمدی مسوولان شده است، افزود: طبق دستور شخص رئیس جمهور، ‌به هیچ عنوان نباید طرح های نیمه تمامی در استان وجود داشته باشد.

وی با ذکر این نکته که باید از فرصت مولد سازی برای تکمیل طرح های نیمه تمام که اختیار آن در استان وجود دارد، استفاده کرد، ادامه داد:‌ در سفر رئیس جمهور باید طرح هایی که آماده افتتاح است، در اسرع وقت عملیاتی شود. یعنی طرح هایی که قرار است در این سفر به صورت رسمی آیین افتتاح انجام می‌شود، باید حداقل یک ماه زودتر مورد استفاده مردم قرار بگیرد.

استاندار مازندران با اظهار این که مدیران دستگاه اجرایی، از فرصت برخورداری بودجه وزارتخانه ها استفاده کنند، گفت: هنر مدیران دولت سیزدهم پیگیری دریافت بودجه طبق مقررات از وزارتخانه های مربوطه است.

حسینی پور تصریح کرد: به طور یقین بودجه مصوب، جوابگو تکمیل طرح های نیمه کاره گذشته نیست، بنابراین باید از بودجه وزارتخانه ها استفاده کرد، مشارکت و همکاری نمایندگان مجلس هم در دریافت بودجه از وزارتخانه ها هم مهم و اثر گذار است. تاکید می کنم مدیری که در چانه زنی در گرفتن اعتبار و بودجه تلاش کند، مورد حمایت دولت است.

نماینده عالی دولت در مازندران با بیان این که در مولد سازی به دلیل بخشی نگری که در دستگاه های اجرایی استان وجود دارد، ‌به درستی پیشرفتی حاصل نشده است، گفت: این در حالی است که طرح های عمرانی که رسوب ۱۵ تا ۲۰ ساله دارند، ‌باید از این فرصت سرمایه گذاری به نتیجه برسد.

حسینی پور با بیان این که طرح های عمرانی که زیر ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی در استان مازندران دارند باید از محل مولد سازی به نتیجه برسد، گفت:‌ یکی از مهمترین دغدغه های استان توجه به طرح های بهداشتی و درمان است.

کاهش مشکلات پسماند و معضلات زیست محیطی مازندران در دولت سیزدهم

وی به اهمیت فعالیت های ۲ سال گذشته دولت سیزدهم نسبت به طرح های تولیدی و صنعتی مازندران اشاره کرد و گفت: کارخانه نساجی مازندران با دستور شخص رئیس جمهور به سر و سامان رسیده است، یعنی علاوه بر پرداخت دیون عقب مانده کارگران، ‌این خارخانه با ۵۰۰ نفر فعال شده است.

وی به توجه دولت نسبت به پسماند مازندران به عنوان یکی از دیگر دغدغه های مهم استان اشاره کرد و گفت:‌اکنون مجموعه زباله سوز نوشهر و ساری با تخصیص اعتبار و مدیریت جهادی به سرانجام خوبی رسیده است. این که تا ۱۳ سال زباله سوز ساری فقط ۴۳ درصد پیشرفت فیزیکی داشته باشد اما در ۲ سال دولت سیزدهم به ۹۶ درصد برسد، نشان دهنده اهتمام دولت به مقولات زیست محیطی و مدیریت پسماند استان است.

نماینده عالی دولت در مازندران به مشکلات دپو زباله در آمل و مشکلات نفوذ شیرابه به منابع آب سد هراز اشاره کرد و گفت: این موضوع نیز با دستور شخص رئیس جمهور و تخصیص اعتبار در حال ساماندهی است.

وی با اشاره به ایجاد کارخانه زباله سوز ۵۰۰ تنی آمل که از سوی رئیس‌جمهور دستور خورده است، گفت:‌ حل معضلات زباله انجیل سی بابل نیز با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی به مرحله خوبی از مدیریت رسیده است.

وی به مرکز درمان ناباروری حضرت فاطمه زهرا (س) ‌ شهرستان بابل اشاره کرد و گفت:‌ با توجه به اهمیت اجرای طرح جوانی جمعیت و این که بیش از چهار هزار زوج نابارور در استان شناسایی شدند، این طرح باید هر چه زودتر راه اندازی شود.

وی به بیمارستان ۳۲ تخته خوابی بندپی بابل با ۵۵ درصد پیشرفت فیزیکی، ‌ بیمارستان ۲۸۰ تخته خوابی بابلسر با ۱۲ درصد پیشرفت فیزیکی اشاره کرد و گفت: ساخت دانشکده دارو سازی و پرستاری و مامایی، ۲ طرح مهم آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مازندران است که در سفر بعدی رئیس جمهور مورد اهتمام است.

استاندار مازندران با ذکر این نکته که سامانه ای از طرح‌های عمرانی در حال اجرا با تمامی مشخصات فنی باید روی میز مدیریتی استان قرار بگیرد، گفت: معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری باید این سامانه را در اختیار داشته باشد تا نظارت سیستمی انجام شود.

حسینی پور با اظهار این که بعضی از طرح های عمرانی زیر ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی سال ها در دید مردم قرار دارد و این طرح ها تداعی کننده ناکارآمدی مسوولان مازندران برای مردم شده است، ادامه داد:‌ اگر نظارت ها بر اجرای طرح های عمرانی انجام شود، مشکلات مردم حل و فصل می‌شود.

همکاری ویژه سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور با طرح های نیمه تمام مازندران

استاندار مازندران به نشست مشترک با " داوود منظور "رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی که به نتایج خوبی برای توسعه و پیشرفت فیزیکی طرح های عمرانی استان رسیده ایم، اشاره کرد و گفت:‌ در این نشست ۱۶ مصوبه برای تکمیل طرح‌های عمرانی زیر ساختی استان به ثبت رسید.

حسینی پور به تکمیل محور دزبن به محمودآباد، ایمن سازی جاده چالوس، صدور مجوز کمیسیون ماده ۲۳ در رابطه با پارک و علم و فناوری و تخصیص ۲۸هزار میلیارد ریال از اعتبارات باقی مانده سفر اول رئیس جمهور تا پایان امسال را مهمترین دستاوردهای این نشست عنوان کرد.

وی صادرات محصولات کشاورزی، ساماندهی املاک، احیا واحدهای تولیدی غیر فعال در شرکت شهرکهای صنعتی. تعیین تکلیف معادن راکد، افزایش شبکه فاضلاب شهری، تامین و تخصیص اعتبار برای توسعه طرح های حمل و نقل جاده ای، تکمیل و تجهیز ناوگان حمل و نقل دریایی مازندران و پیگیری ایجاد ریل برای قطار شهری از شرق تا غرب مازندران را نیز از دیگر مصوبات این نشست عنوان کرد.

استاندار مازندران به اشتغال برای فارغ‌التحصیلان به خصوص در روستاهای استان که باید مورد توجه همه قرار بگیرد، اشاره کرد و گفت: ۶۱ درصد بیکاران مازندران فارغ‌التحصیلان دانشگاهی هستند.

حسینی پور با بیان این که برنامه راهبردی رشد اقتصادی مازندران در سال ۱۴۰۱ تا ۱۴۰۲ به عنوان برترین برنامه استان های کشور معرفی شد، گفت :‌طبق اظهارات سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور برنامه راهبردی رشد اقتصادی مازندران به عنوان الگو برای همه استان های کشور ابلاغ شد.

استاندار مازندران در مورد شائبه انتخاب شخصی به عنوان منطقه آزاد مازندران توضیح داد:، این شخص از نیروهای سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی است که ماموریت انجام کار اداری برای منطقه آزاد است. تاکید می کنم شانیت این فرد فقط پیگیری امورات اداری است.

سکوت معنا دار رسانه های مدعی حقوق بشر نسبت به کودک کشی رژیم صهیونیستی

استاندار مازندران وحشی گری رژیم صهیونسیتی را با جدیدترین سلاح های پیشرفته آمریکا که روی مردم غزه آزمایش می شود را محکوم کرد و گفت: این اقدام روح همه ملت جهان را آزرده کرده است.

حسینی پور سکوت رسانه های غربی و آمریکایی نسبت به ظلم و ستم و کشتار مردم غزه اشاره کرد، گفت: همین رسانه ها که مدعی حقوق بشر هستند اکنون نسبت به رژیم کودک کش اسرائیل خفه خون گرفتند.

وی تاکید کرد: ظلم و ستم رژیم صهیونسیتی با حمایت دولتمردان آمریکا علیه مردم غزه برای همه مردم دنیا مسجل شده است و بار دیگر رسوا نیز شدند.