به گزارش خبرنگار ایرنا، "حسن بهرامنیا" شامگاه شنبه در کارگرو تنظیم بازار استان ایلام اظهار کرد: این کارگروه با توجه به ارتباط مستقیمی که با سفره مردم دارد، مورد پایش قرار میگیرد.
وی با تاکید بر اینکه کارگروه تنظیم بازار باید به رسالت تعریف شده خود در زمینههای مختلف عمل کند، یادآور شد: دستگاههای نظارتی، رسالت سنگینتری بر عهده دارند و اگر چه اقدامات خوبی در حوزه وزن و کیفیت و بهداشت نان صورت گرفته اما کافی نیست و باید استمرار یابد تا رضایت نسبی مردم فراهم شود.
بهرامنیا با تاکید بر برخورد با متخلفان تنظیم بازار، افزود: هر گونه تخطی از مصوبات کارگروه تنظیم بازار پذیرفتنی نیست و برابر ضوابط و مقررات با متخلفان برخورد قضایی صورت گیرد.
استاندار ایلام با اشاره به ظرفیتهای استان ایلام در حوزه مواد پروتئینی، گفت: ایلام در این حوزه از قطبهای کشور محسوب میشود که باید مردم تفاوت قیمت گوشت با سایر شهرهایی که تولید کننده نیستند را احساس کنند، لذا جهاد کشاورزی استان باید با ساز و کار لازم به این موضوع ورود و به گونهای برنامهریزی کند تا قیمت گوشت قرمز در ایلام مدیریت شده و به پایینتر از استانهای همجوار برسد.
وی در ادامه با اشاره به پروژه احداث میدان میوه و تره بار ایلام نیز گفت: علیرغم تاکیدات مکرر برای اجرایی شدن این طرح اما در نهایت اقدامات لازم انجام و با انتخاب سرمایهگذار کار اجرایی این طرح آغاز میشود و باید به گونهای برنامهریزی کرد تا سرمایهگذار انگیزه لازم را برای این کار داشته باشد.
بهرام نیا با بیان اینکه راهاندازی این بازارچهها با معیشت مردم و تورم ارتباط مستقیم دارد، افزود: از ابتدای انقلاب اسلامی، استان ایلام در حوزه تورم همیشه در رتبه اول بود اما از ۲ سال گذشته تاکنون و با اقدامات لازم و انجام گرفته این روند سیل نزولی پیدا کرد و امروز استان به رتبه ۱۳ رسیده است.
وی بیان کرد: هدفگذاری دستگاه های اجرایی مرتبط باید به سمتی برود تا میزان تورم استان از میانگین کشوری پایینتر بیاید و این با کار و تلاش شبانه روزی و همافزایی و نظارت میدانی، شدنی است.
استاندار ایلام در پایان ضمن مخالفت با افزایش قیمت مرغ در ایلام، تاکید کرد: با توجه به اینکه میزان جوجهریزی تا یک میلیون و ۵۰۰ هزار قطعه افزایش یافته و همین منجر به تثبیت قیمت مرغ در ایلام شده لذا باید به گونهای مدیریت کرد تا قیمت مرغ از استانهای همجوار کمتر باشد.
برنامه ریزی برای تامین ۳۰۰ تن میوه شب عید برای استان ایلام
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان ایلام نیز در این کارگروه، اظهار کرد: اقلام پر مصرف خوراکی مانند مواد پروتئینی، مرغ و گوشت، میوه و سبزیجات و نانوایی ها در صف اول نظارت ها و بازرسی های این سازمان قرار دارد و هدف از این نظارت ها، کنترل و تعدیل قیمت این محصولات در سطح بازار است.
"رضا محمدرحیمی" در مورد جوجه ریزی و تامین گوشت مرغ در استان، یادآور شد: با توجه به روند رو به رشد و سعودی جوجه ریزی در استان، پیش بینی ما آرامش و ثبات بازار در ماه های آینده در این حوزه است.
وی با اشاره با اینکه امسال نیز مانند سال گذشته تعاون روستایی متصدی تهیه و تامین میوه شب عید در استان است، گفت: طبق برنامه ریزی انجام شده، امسال حدود ۳۰۰ تن میوه، برای شب عید، وارد این استان خواهد شد.
مدیرکل صمت استان ایلام در خصوص احداث و بازارچه میوه و تره بار، در شهر ایلام، اظهار کرد: با پیگیری و همت شهرداری ایلام و اداره کل مسکن و شهرسازی استان، در روزهای آینده، شاهد برگزاری مناقصه و جذب و ورود سرمایه گذار به این پروژه مهم در مرکز استان خواهیم بود.
در این جلسه در خصوص ذخایر محصولات استراتژیک در استان، وضعیت گوشت قرمز، مرغ و جوجه ریزی، میوه شب عید، تشدید کنترل و نظارت بر بازار، احداث بازارچه میوه و تره، بار بحث و تبادل نظر شد.