به گزارش ایرنا، محمدحسین عطایی روز یکشنبه در شورای برنامه ریزی استان که با حضور استاندار برگزار شده بود، اظهار کرد: جوان سازی باغهای زیتون، واردات ارقام جدید و اصلاح شده، حمایت از صنایع تبدیلی و استفاده از ظرفیت کمباین برداشت زیتون از دیگر برنامههای محوری در حوزه این محصول است.
وی اضافه کرد: قزوین با داشتن ۹ هزار هکتار باغ زیتون از مجموع ۵۸ هزار هکتار باغ زیتون در کشور، بعد از زنجان در رتبه دوم قرار دارد که این میزان اراضی ظرفیت خوبی برای توسعه زیتون در قزوین محسوب می شود.
عطایی در ادامه بر وجود ۲۱ شاخص کلیدی در بخش کشاورزی استان قزوین اشاره کرد و یادآور شد: در این شاخصها به شکل کمی و کیفی و براساس اولویتهای وزارت جهاد کشاورزی برنامه های لازم در حوزه توسعه، تدوین و برنامهریزی شده است.
این مسوول در ادامه بیان کرد: براساس برنامهریزی صورت گرفته، ۲۰۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان قزوین آماده اجرای سامانههای نوین آبیاری است.
رییس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین میانگین تولید ذرت علوفهای در استان قزوین را بالاتر از میانگین کشوری عنوان کرد و گفت: طبق آمارهای ارایه شده، میزان تولید ذرت علوفهای ۵۰ تن در هکتار بوده که رقم کشوری آن ۴۸ تن در هر هکتار است.
این مسوول یادآور شد: براساس برنامه ریزی صورت گرفته باید میزان عملکرد ذرت علوفهای تا سال ۱۴۰۵ از ۵۰ تن در هکتار به ۶۰ تن در هکتار افزایش یابد.
استان قزوین دارای ۴۸۹ هزار هکتار اراضی کشاورزی است که ۷۵ هزار هکتار آن را باغات میوه و سایر زمین های زراعی تشکیل می دهد.