به گزارش روز یکشنبه ایرنا، در پی انتشار یک فایل صوتی طی چند روز اخیر از «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی که در آن با اطمینان می گوید که خطری از جانب حماس در غزه این رژیم را تهدید نمی کند، نتانیاهو در جدیدترین سخنانش تلاش کرد که مسئولیت شکست از مقاومت فلسطین و غافلگیر شدن را به گردن دستگاه های امنیتی و اطلاعاتی این رژیم بیاندازد و خود را بی تقصیر جلوه دهد.
نخست وزیر رژیم صهیونیستی روز گذشته در واکنش به انتشار این فایل صوتی در فضای مجازی، طی پیامی در ایکس(توئیتر سابق) نوشت: در هیچ مورد و در هیچ مرحله ای هشداری درباره نیت حماس برای جنگ (از سوی دستگاه های امنیتی) دریافت نکردم.
وی افزود: ارزیابی همه فرماندهان دستگاه های امنیتی از جمله رئیس واحد اطلاعات نظامی ارتش (امان) و رئیس سازمان امنیت داخلی(شین بت) این بود که بازدارندگی در سطح خوبی قرار دارد و حماس دنبال حل و فصل مسائل است.
بعد از اعتراض گسترده مخالفان از جمله اعضای شورای جنگ، نتانیاهو این اظهارنظر را از حساب کاربری خود در ایکس پاک کرد.
جنگ غزه هم نتوانست سران رژیم صهیونیستی را متحد کند و «بنی گانتس» رهبر حزب «اتحاد» و عضو شورای جنگ رژیم صهیونیستی از «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر خواست تا اظهارات خود علیه دستگاه اطلاعاتی و امنیتی این رژیم را پس بگیرد.
گانتس با اعلام حمایت از فرماندهان دستگاه های امنیتی و نظامی رژیم صهیونیستی گفت: رهبری (سیاسی) باید مسئولیت پذیر باشد و از نیروهایش در زمان جنگ حمایت کند و هر اظهارنظر و اقدام دیگری به روحیه آنها صدمه می زند.
«یائیر لاپید» رهبر حزب «یش عتید» نیز در پیامی در ایکس(توئیتر سابق)، اظهارات نتانیاهو علیه ارتش و دستگاه امنیتی رژیم صهیونیستی را «عبور از خط قرمز» عنوان کرد و گفت: در شرایطی که ارتش در حال جنگ با حزب الله و حماس است، نتانیاهو به جای حمایت، از آنها انتقاد می کند.
وی، اظهارات نتانیاهو علیه ارتش را تضعیف کننده آن در میدان نبرد دانست و نوشت: چنین تلاش هایی برای فرار از مسئولیت و مقصر جلوه دادن دستگاه امنیتی، ارتش را در میدان نبرد با دشمنان اسرائیل تضعیف می کند.
لاپید خواستار عذرخواهی نتانیاهو از ارتش و دستگاه امنیتی برای این اظهارات شد.
به گزارش ایرنا، در پاسخ به بیش از هفت دهه اشغال سرزمین فلسطین و محاصره غزه و زندان و شکنجه هزاران فلسطینی، مقاومت فلسطین در روز هفت اکتبر(۱۵ مهر) عملیاتی موسوم به عملیات «طوفان الاقصی» را آغاز کرد تا زمینه آزادسازی کامل سرزمین فلسطین، بازگشت آوارگان فلسطینی و گسترش صلح در منطقه با انحلال رژیم غاصب فراهم شود.
تجاوزگری و جنایت رژیم اسراییل علیه فلسطینی ها در این ۲۳ روز بر اساس گزارش وزارت بهداشت فلسطین، تاکنون منجر به شهادت بیش از هشت هزار فلسطینی در غزه و مجروح شدن هزاران نفر دیگر شده است.