به گزارش خبرنگار ایرنا، سردار احمدرضا رادان روز دوشنبه در افتتاحیه کارگاه حرفهآموزی و ترک اعتیاد مهر سروش در شهرری اظهار کرد: برخورد با معتادان متجاهر باید جدیتر شود؛ و آنها باید سریعتر جمعآوری شوند.
وی در ادامه یادآور شد: سالانه چند صد تُن کشفیات موادمخدر داریم به اندازهای که روح و روان مردم را آسیب میدهد؛ این کشفیات با عملیات اطلاعاتی، پلیسی و تعقیب و گریز انجام میشود.
فرمانده انتظامی جمهوری اسلامی کشور افزود: اگر معتادان متجاهر جمعآوری شدند یعنی خوب کار کردیم ولی اگر هنوز وجود داشتند یعنی نمره منفی گرفتیم؛ هر چند ظرفیت این مرکز سروش چند برابر شده ولی باز امروز یکی از خبرنگاران فیلم کوتاهی نشان داد که چند معتاد در پیادهرو بودند و این یعنی باید بیشتر کار کرد.
سردار رادان تاکید کرد: از تیزبینی همه تشکر کرده و خواستار همکاری بیشتری هستیم چون باید به روزی برسیم که مردم در خیابان معتاد ندیده و از معتادان متجاهر آزار نبینند.
وی با اشاره به اینکه به سرعت به سمتی حرکت میکنیم که کمپهای ترک اعتیاد به مراکز توانمندسازی هم تبدیل شوند، افزود: یکی از نقاطی که این استعداد تبدیل در آن وجود داشت همین مرکز سروش بود؛ جزو مراکز موفق در این زمینه است.
فرمانده انتظامی جمهوری اسلامی کشور با اشاره به اینکه دوستان پیدا و پنهان در حوزه مبارزه با موادمخدر فعالیت میکنند، یادآور شد: همه افراد شناخته شده و حتی گمنام برای مبارزه با موادمخدر فعالیت میکنند.
سردار رادان با اشاره به اینکه بازگرداندن معتادان به جامعه، توانمندسازی آنها، خوشحالی خانواده و جامعه همه عمل جراحی محسوب میشوند، اضافه کرد: این مرکز به زودی توسعه پیدا میکند.
به گفته وی، خیران و کارآفرینان بزرگی برای افزایش این ظرفیت فعالیت و همکاری داشتند که از آنها قول گرفتیم که ظرفیت اینجا تا پایان سال به ۶ هزار و تا سال آینده به هفت هزار نفر برسد.
وی با اشاره به اینکه هیچ چیزی نبوده که از دست نیروی انتظامی بربیاید و برای مبارزه با موادمخدر انجام ندهد، گفت: یک اتفاق خیلی خوب در کنار افزایش ظرفیت این مرکز به هفت هزار در حال رخ دادن است که در ازای ساخت هر واحد اسکان معتادان متجاهر یک کارگاه تولیدی هم راهاندازی میشود تا کار توانمندسازی را برای آنها انجام دهیم.
فرمانده انتظامی جمهوری اسلامی کشور اظهار کرد: معتادان متجاهر اول ترک داده شده و بعد هم با توانمندسازی و اشتغالزایی حقوق دریافت میکند؛ وقتی با سلامت کامل از این مراکز مرخص شوند به عنوان یک کارگر ماهر در جامعه فعالیت و بازار کار خوبی هم دارند.
سردار رادان هشدار داد: اگر کسی از این مرکز مرخص و دوباره به دامان اعتیاد برگشت دیگر برخورد قبلی را با او نداریم چون رفتار مجرمانه داشته و برخورد نیروی انتظامی هم با او مجرمانه خواهد بود.
وی با اشاره به اینکه توسعه کارگاههای مرکز سروش را دستور کار داریم، خبر داد: مسوولیت جمعآوری، نگهداری و توانمندسازی معتادان متجاهر تهران را به فرماندهی انتظامی تهران بزرگ واگذار میکنیم.
به گزارش خبرنگار ایرنا، کارگاه حرفه آموزی و ترک اعتیاد مهر سروش، در حوزه شهر ری قرار دارد، ظرفیت پذیرش این کارگاه در حال حاضر دو هزار نفر است که با برنامه ریزی فراجا تا پایان سال به ۶ هزار نفر افزایش خواهد یافت.