حجتالاسلام علیرضا عیسیخانی روز دوشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اینکه در حال حاضر این طرح در همه مدارس و مهدهای کودک در حال اجراست، اظهار داشت: کودکان شرکت کننده در این طرح با اصول قصهگویی و نوشتن داستان آشنا میشوند.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان زنجان با اشاره به اینکه توجه به قصههای بومی و محلی و همچنین مسائل تربیتی از اولویتهای کانون پرورش فکری است، ادامه داد: بسیاری از مفاهیم اخلاقی را میتوان با قصه به شکل هنرمندانه و خلاق منتقل کرد چرا که قصهها به ما مهارت درست زندگی کردن در اکنون و آینده را یاد میدهند.
عیسیخانی با تاکید بر اینکه کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان از مجموعههای موثر فرهنگی است، خاطرنشان کرد: و روح و جان کودکان مشتاق یادگیری و فراگیری است، به همین دلیل تلاش میشود از ظرفیت مربیان و امکانات کانون در آموزش آنها استفاده شود.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان زنجان با اشاره به اینکه در حال حاضر بیش از ۱۴ هزار کودک و نوجوان عضو کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان زنجان هستند، تصریح کرد: خروجی آموزشهای کانون پرورش فکری، نویسندگانی هستند که هم اکنون به عنوان مربی فعالیت دارند.
وی از فعالیت ۲۸ مرکز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در استان خبر داد و گفت: از این آمار ۱۶ مرکز به صورت ثابت و ۱۲ مرکز به صورت سیار فعالیت دارند که مراکز سیار آموزشهای لازم را به روستاهای استان ارائه میدهند.