مصطفی نصیری ورگ روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: در گذشته به دلیل عدم فعالیت متمرکز این سالن و واحدهای خدمات دهنده، بخشی از روند بارگیری و «ترانشیپمنت» (انتقال کالا از یک وسیله نقلیه به وسیله نقلیه دیگر) کالاهای صادراتی و ترانزیتی در ایستگاه راه آهن مشهد انجام می شد که با این اقدام اکنون همه روند تجارت ریلی بینالمللی در ایستگاه شهید مطهری صورت می گیرد.
وی ادامه داد: در مجموع برای توسعه ایستگاه شهید مطهری شامل ساخت سکوهای تخلیه بارگیری جدید، توسعه ساختمان و تاسیسات ایستگاه و همچنین انتقال آب شرب روستایی به این مجموعه طی حدود هفت سال بیش از سه هزار میلیارد ریال هزینه شده که ۳۰۰ میلیارد ریال آن پارسال هزینه شده است.
مدیر کل راه آهن خراسان تعداد سکوهای بارگیری این ایستگاه را ۲ فقره عنوان کرد و بیان داشت: در حال حاضر ظرفیت همزمان بارگیری در ۲ سکوی ایستگاه شهید مطهری ۲۶۰ واگن است که با ساخت سکوی سوم تا یک ماه آینده، این ظرفیت به ۳۵۰ واگن می رسد.
نصیری ورگ ایستگاه راه آهن باری شهید مطهری را پشتیبان صادرات و ترانزیت ریلی کالا از خراسان رضوی و کشور به ترکمنستان و آسیای مرکزی عنوان کرد و افزود: در حال حاضر ۷۰ درصد از بارگیری کالای صادراتی به ترکمنستان در این ایستگاه و ۳۰ درصد بقیه در ایستگاه های مشهد، سرخس، تربت حیدریه و سایر مناطق کشور انجام می شود.
ایستگاه راه آهن شهید مطهری در کیلومتر ۳۵ جاده فریمان، پشت زندان سنگ بست به عنوان عقبه مرزهای سرخس و دوغارون خراسان رضوی، پشتیبانی کننده تجارت و ترددهای تجاری از این مرزها باشد.
همچنین تبادلات تجاری و فعالیت های بارگیری و ترانشیپمنت کالا در خطوط ریلی و جاده ای واقع در منطقه فعالیت ایستگاه راه آهن شهید مطهری عملیات صادرات و ترانزیت کالا از استان تا بنادر جنوبی و شمالی کشور را نیز پوشش می دهد.
ایستگاه راه آهن شهید مطهری از طریق ریل در فاصله ۱۵۷ کیلومتری مرز سرخس با ترکمنستان و ۳۵ کیلومتری مشهد واقع شده است.
این ایستگاه از مسیر جاده ای در ۳۵ کیلومتری جنوب مشهد، در بخش رضویه این شهرستان و در حاشیه جاده مشهد- فریمان واقع است.