مرتضی صفری روز سهشنبه در جلسهای با مدیرعامل بنیاد برکت آذربایجان غربی افزود: براین اساس چهار رشته هنرهای چوبی، گلیمبافی، چرمدوزی و نساجی سنتی بهعنوان رشتههای پرطرفدار استان انتخاب شده و در نظر است دورههای آموزشی برای فعالان این رشتهها برگزار و حمایتهایی از جمله پرداخت تسهیلات به آنها انجام شود.
وی در خصوص تخصیص تسهیلات به بخش گردشگری و صنایعدستی اظهار کرد: آذربایجان غربی ظرفیت بالایی در حوزه صنایعدستی دارد و افراد زیادی در این حوزه اشتغال دارند.
این مسئول گفت: ایجاد بازارچههای دائمی صنایعدستی در شهرهای استان اولویت است.
وی ادامه داد: بازارچههای صنایعدستی در شهرها از جمله اولویتهای وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی است و در این راستا میتوان با همکاری بنیاد برکت نسبت به راهاندازی این بازارچهها اقدام کرد.
صفری اظهار کرد: برای این منظور در وهله نخست میتوان مکانهایی را در ورودی چند شهر پرطرفدار و مسافرپذیر انتخاب و بازارچههایی با چندین غرفه ایجاد و سپس نسبت به گسترش آنها اقدام کرد و فرمانداران و شهرداریها نیز از این امر استقبال میکنند.
مدیرعامل بنیاد برکت آذربایجان غربی در این جلسه گفت: این بنیاد در راستای محرومیتزدایی و ایجاد اشتغال با پرداخت تسهیلات از افراد فعال در حوزه صنایعدستی حمایت میکند.
فرامرزی گفت: این بنیاد آمادگی دارد تا با امضای تفاهمنامه با ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی اقدامات مشترکی را در راستای حمایت از فعالان صنایعدستی در مناطق محروم انجام دهد.