به گزارش روز چهارشنبه ایرنا، گوترش در حساب شخصی خود در ایکس( توییتر) نوشت: سال گذشته حداقل ۸۸ خبرنگار حین انجام وظیفه کشته شدند.
وی اضافه کرد: درگیری کنونی در خاورمیانه (جنگ علیه غزه) تلفات هولناکی را برای روزنامه نگاران و خبرنگاران به بار آورده است وبرای دفاع (حفظ جان) از روزنامه نگاران و خبرنگارانی که ما را در جریان [رویدادهای خبری] قرار می دهند، به تدابیر بهتری نیازمندیم.
به گزارش ایرنا، درحالی دبیرکل سازمان ملل خواستار ساز و کاری برای حفظ جان خبرنگاران در قبال حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی در منطقه شده است که در ادامه جنایت صهیونیستها در غزه، دیروز ( سه شنبه) خبرنگار دیگری به شهادت رسید و شمار شهدای خبرنگار در بمبارانهای رژیم صهیونیستی ازچهارم آبان ۱۴۰۲ به ۲۳ نفر افزایش یافت.
منابع فلسطینی ۱۹ مهرماه ۱۴۰۲ نیز از شهادت هفت خبرنگار فلسطینی در جریان حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی به ساختمان محل استقرار خبرنگاران در غزه خبر داده بودند.
هدف قرار دادن خبرنگاران و خانوادههای آنها اقدامی هدفمند برای جلوگیری از رسیدن صدای مظلومیت مردم غزه به جهانیان و برملا نشدن جنایتهای اشغالگران علیه کودکان، زنان و زیرساختهای نوار غزه است.
عملیات طوفان الاقصی درحالی وارد بیست و ششمین روز خود شده که خبرها از تشدید حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی به مناطق مسکونی، درمانی و مدارس غزه حکایت و این منطقه از زمین، دریا و آسمان زیر بمباران سلاحهای مرگبار رژیم آپارتاید تلآویو قرار دارد. این در حالی است که مقامهای آمریکایی و متحدانش در اروپا از جمله انگلیس، فرانسه و آلمان حمایت همه جانبه خود از رژیم صهیونیستی را به اوج خود رساندهاند.
وزارت بهداشت فلسطین تا ظهر دیروز (سه شنبه) خبر داده بود که از هفتم اکتبر (۱۵ مهر) هشت هزار و ۵۲۵ شهروند فلسطینی در نوار غزه در اثر بمباران های وحشیانه و بدون توقف رژیم صهیونیستی به شهادت رسیده اند که ۷۰ درصد آنها را زنان، کودکان و افراد سالخورده تشکیل می دهند.