به گزارش ایرنا، عباس شرفی روز چهارشنبه با اعلام این خبر به رسانهها افزود: پروژههای مصوب شامل ۹ پروژه توسعه راه روستایی و فرعی به مبلغ پنج هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال، یک پروژه احداث پل بزرگ به مبلغ ۱۰۰ میلیارد ریال و هشت پروژه تعریض و بهسازی به مبلغ سه هزار و ۱۵۰ میلیارد ریال است.
وی بیان کرد: اتصال محورهای دسترسی در جاسک، تکمیل محور پور - مازگرد در بخش احمدی حاجیآباد، تکمیل راههای روستایی بالای ۱۰۰ خانوار، تکمیل محور فین و اتصال به بزرگراه بندرعباس - سیرجان، عملیات تکمیلی بهسازی و روکش آسفالت باند برگشت بزرگراه بندرعباس - سیرجان، بهسازی و تعریض محور میناب، دوراهی راونگ- هشتبندی و احداث راههای کوشاه جنوبی و کوشاه شمالی در بخش احمدی در حاجیآباد از جمله طرحهای مصوب بوده که با پیگیری مستمر در حال اجرا و تکمیل شدن است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای هرمزگان اظهار کرد: با توجه به پیگیریهای انجام شده تاکنون از ۱۸ مصوبه یاد شده، چهار مصوبه شامل احداث پل بزرگ چارک، احداث رینگ جنوبی جزیره قشم، اجرای ۳۵۰ کیلومتر آسفالت راه روستایی در سطح استان و بهسازی دوراهی چاه بنارد –تنگ بستک به پایان رسیده و مابقی پروژهها نیز با پیشرفت فیزیکی خوبی در حال اجرا است.
شرفی ادامه داد: علاوه بر طرحهای مصوب، در کارگروه توسعه شهرستان بشاگرد نیز سه طرح محرومیت زدایی شامل تکمیل راه پاهتک، درنگ مدو، آخران به سیستان بلوچستان (موسوم به راه پشتکوه ) به طول ۱۳۰ کیلومتر به مبلغ مصوب هفت هزار میلیارد ریال و احداث سه باب راهدار خانه و هفت پد بالگرد نیز به ادارهکل راهداری و حمل و نقل هرمزگان ابلاغ شد.
وی یادآورشد: با پیگیریهای انجام شده تاکنون بازگشایی ۱۳۰ کیلومتر راه پشتکوه شهرستان بشاگرد اجرایی شده که در حال حاضر ۴۴ کیلومتر آن آسفالت شده و دارای پیشرفتی افزون بر ۶۲ درصد است.
این مسوول ادامه داد: همچنین سه باب راهدار خانه شامل راهدار خانه جکدان، صحرا و درنگ مدو و نیز عملیات اجرایی احداث ساختمانها رو به پایان است و ماشین آلات مورد نیاز نیز با پیگیریهای انجام شده در حال تامین بوده و از هفت پد بالگرد تاکنون ۶ پد اجرایی شد که چهار پد حتی آسفالت آن نیز آماده بهرهبرداری است.
در سفر رئیس جمهور به استان هرمزگان، ۴۱ هزار میلیارد ریال برای تکمیل طرح های حمل ونقل و بنادر استان هرمزگان مصوب شد که شامل ۲۰ هزار میلیارد ریال توسط سازمان برنامه و بودجه کشور، ۱۲ هزار میلیارد ریال توسط وزرات راه وشهرسازی (سازمان بنادر ودریانوردی وقیر)، سه هزار میلیارد ریال توسط وزرات نفت (مسوولیت اجتماعی) ومبلغ ۶ هزار میلیارد از محل منابع استان در سالهای ۱۴۰۱ تا ۱۴۰۳ مصوب شد.